Originally Posted by
Gravity
Kadromda en az 4 tane yaşlı kurt bulundururum her zaman. Herkesin gençlerden yana olduğunu görüyorum. Tabi nedenleri de çok açık, oyuncuyu çok ucuza alabilme şansının yanı sıra gelişimini ve elde ettiği başarıları görerek kendini iyi hissetmek ve bir noktada aldığının çok üstünde fiyatlarla satmak gibi oyunun güzelliklerini yaşamak herkesin hoşuna gidiyor. Yalnız önemli bir nokta da o gençlerin gelişimine katkıda bulunacak yaşlı kurtlar. Gençlerle başarılı olabilirsiniz ancak oyun zora düştüğünde kilidi açanlar genellikle yaşlı kurtlar olur. Çok sıkıntılı geçen ancak sonradan açıldığınız maçlarınıza bir bakın, %90 yaşı 29 üzeri bir oyuncunun pasıyla pozisyona girmiş ve gol atmışsınızdır ya da direkt olarak o oyuncu atmıştır golü. Bu nedenle ben kadromda hep 4-5 adet deneyimli adam bulundururum. Özellikle satılık listelerindeki çok iyi takip ederim bu nedenle. İstanbulspor'a Tommasi, Kily Gonzales, Del Piero, Rufete gibi yıldızları da bu şekilde almışımdır. Kendi kadromda bulunan deneyimli oyuncular ve aldığım gelecek vaadeden oyuncularla bir sentez yapıp daha 4. sezonumda UEFA finali oynamayı başarmıştım. O senenin sonunda Gioda'yı M.United'e 16 milyon Euro'ya satmıştım. İstanbulspor'un oyuna 2. Lig A Kategorisi'nden başladığını düşünürseniz bu başarının hiç de azımsanmayacak bir şey olduğunu görebilirsiniz.