İlginç bir karşılaşma oldu. Tebrikler Kayserispor'a.
Bursamıza yakısan bir final oldu sabahleyin dersaneye giderken her yer Kayserili taraftarlarla doluyduBilet bulamadığım için maca gidemedim ama tvden izledim....Mac cok sıkıcıydı Kayserinin rahatlıkla kazanır diyordum sasırttılar penaltılar inanılmazdı yau
Su Perici de yollasınlar az delimiz var bi de onunla mı uğrascaz![]()
Gençlerbirliği çok fırsat tepti penaltılarda Tebrikler Kayseri ...
Maçı seyrettim tat tuz alamadım sıkıcı bir maç oldu.Ama penaltılar çok zevkliydi Kayseri aldı daha iyi oldu seneye Uefa da başarı bekliyoruz Kayseri'den.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler Kayserim.. Insallah gelecek sene UEFA da en iyi yere gelecegiz!! Inaniyoruz!!![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Gençlerbirliği penaltılarda çok büyük fırsatları tepti ve Kayserispor kupayı aldı..
Kupa Kayserispor'un oldu .. Maçın 120 dakikalık kısmının yanında özellikle penaltı atışları güzeldi.Tebrikler Kayserispor'a.Seneye bizi UEFA Kupası'nda iyi bir şekilde temsil ederler umarım ..
Bundan kaç sene önce bilemiyorum ama hatırlarsanız Fenerbahçe- Gençlerbirliği finali olmuştu yine penaltılara giden maçta kupayı Gençlerbirliği almıştı. Hatta final Kayseri'deydi. Yine böyle uzun olmuştu. Dün ise Kayseriye kısmetmiş.
2 takımıda tebrik ediyorum.4 büyükleri geçip finale kadar geldikleri için. Ayrıca bu penaltıların bu kadar uzaması futbolculardaki hırsı bana gösterdi 2 takımda çok istiyormuş demekki.
Saat 12 gibi evden çıktığımda şehir merkezınde Kayserisporlular dolaşıyordu..Muhabbet ettik.Hatta biri foto çektirmek istedi.Bursa-Kayseri kardeş falan..Bursaya gelen bazı Kayserisporlularda şey için gelmişler
,kolumdan tuttular kardeş bizi götürsene oraya diye
Az yürüttüm son yol verdim
Gerçi konuşmalarından bir şey anlamasamda öle böle anlaştık..Stadın oraya gittiğimde topluca stada girdik..İçerde her ne kadar Gençlerbirliği taraftarı olsada sanki biz gençlerbirliği taraftarıyız gibi sesimiz daha çok çıktı.
Penaltılarda hep beraber sevindik,hep beraber üzüldük..Sonunda kupa Kayseri'ninoldu.Tebrikler.![]()
Last edited by bursa_mc : 08.Mayıs.2008 at 13:06
Ivankov gol sayisini 35'e cikarmis![]()
Penaltılarda atılan goller istatistige yazılmıyor...
46. Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan Kayserispor Kulübü camiasını; başta Kayserispor Başkanı Recep Mamur olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri, Kayserispor teknik heyeti ile futbolcularını ve finale yakışır bir mücadele ortaya koyan Gençlerbirliği Kulübü'nü en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Maçın çok az bölümünü seyredebilme imkanım oldu.Seyrettiğim kadarıyla G.Birliği daha üstün olan taraftı ama bu üstünlükleri sadece topla oynamadaydı.2 tarafta önce savunmayı düşünüyordu.Gazete yorumlarına ve forumdaki yorumlara baktım kısa sürede edindiğim fikirler maçın geneline yayılmış.Zevksiz bir maç olduğu fikrine kısa bir bölümünü seyrederek bile varabildim yani.Açıkcası tamamını seyredemediğim için pişman değilim.Kupa finalinde daha zevkli bir mücadele olsaydı keşke..
Penaltıların ise o kadar uzaması ile fazla heyecanın yaşanmadığı maçın acısını çıkartmıştır herhalde maçı seyredenler.
Kayseri'yi tebrik ediyorum.Umarım gelecek sezon Avrupa'da ülkemizi layığıyla temsil ederler..G.Birliği'nide buraya kadar gelme başarısından ötürü tebrik ediyorum..
So what?
Saike
Maçı tamamen seyrettim. Ve sıkıntıdan patladım. Türkiye Kupası Final maçı bu kadar kalitesiz olmamalıydı bence, ne heyecan vardı ne başka birşey..
Futbol göremedim ben, ne bir çalım ne düzgün bir şut. Bu kadarını tahmin etmemiştim..
Herşeyin sonunda, tebrikler Kayseri..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Açıkçası umduğuım gibi bir final olmadı maç çok sıkıcıydı bizim takımın üstünde çok büyük stres vardı bu oynanan oyundan belliydi bu sezon en kötü oyunumuzdan birsinini oynadık.Penaltılar aşırı heyecalı geçti ama sonunda kupayı kazanan biz oldu başındna beri diyodum kupa bizim olacak diye sonunda oldu.Bu arada kupa kaldırırken mehmet topuzun ağlaması mehmet tıopuz zorla takımda tutuoluyo diyenlere cevap olmuştur heralde![]()
Maçı hiç izlemedim telefona mesaj geldi maç penaltılara gitti diye hemen TRT 1'i açtım penaltıları izledim ve çok zevkliydi.
Geneçlerbirliği kalecisi ilk iki penaltı atılırken hep direğe asılıyodu hakem baya sinirlendi aha dedim üçüncü kez de o direğe asılırsa hakem bunu döverHarbi nerden bulmuşlar bu kaleciyi
![]()
Dün süperdi ya bizimna dımıza kayseri halkı coştu resmen millet hep meydana aktıMaça gidemdim ama aynı sevinç burdada vardı
![]()
Maci ara ara izledim,genelde basket macimiza baktim.80.dakikadan sonra maci tam net,düzgün olarak izledim.Kayseri etkiliydi sonlarda,uzatmalarda ise Genclerbirligi etkiliydi ama ciliz pozisyonlar buluyordu.Zevksiz bir mac oldu penalti atislarina kadar.Kayserinin kazanmasini yürekten istiyordum ve Kayseri kazandigi icin sevindim.Tebrik ederim Kayserisporu ve taraftarlarini. (:
Ivankov 2 gol atti 4 tane cikardi,helal olsun vallahi damga vurdu maca![]()
Beklediğim gibi sıkıcı bir maç oldu.Penaltılara kadar gitti.Tebrikler Kayserispor...
Açıkçası bu kadar sıkıcı bir maç beklemiyordum.Hatta uzatmaya gideceğini bile pek düşünmemiştim.Kayserispor kazanır diye düşünmüştüm.Gene öyle oldu.Kayserispor kazandı.Tebrikler Kayseri ve Gençlerbirliği.Umarım Kayserispor ülkemizi UEFA'da en iyi şekilde temsil eder.
bu kadar sıkıcı bır macın sonuna anca bu kadar heyecanlı penaltılar gıderdı![]()
Gitti geldi resmen kafayı yiyordumBursa'yı çok beğendim bu arada
Kesinlikle Gençler'in hakkıydı maç.Ama Kayserispor kazandı,tebrikler...
Fortis Türkiye Kupası FİNAL Maçı
Kayserispor - Gençlerbirliği
Tarih: 7 MAYIS 2008
Saat: 20:00
Stat: Bursa Atatürk
Bilet Fiyatları:5,10,15 Ytl
Maraton ve Kale Arkasının biri Kayserispor taraftarına diğer kale arkası ise Gençlerbirliği taraftarına ayrılmıştır...