Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 93 sonuç

Konu: Fortis TK Final Maçı | Kayserispor - Gençlerbirliği

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlginç bir karşılaşma oldu. Tebrikler Kayserispor'a.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bursamıza yakısan bir final oldu sabahleyin dersaneye giderken her yer Kayserili taraftarlarla doluyduBilet bulamadığım için maca gidemedim ama tvden izledim....Mac cok sıkıcıydı Kayserinin rahatlıkla kazanır diyordum sasırttılar penaltılar inanılmazdı yau
    Su Perici de yollasınlar az delimiz var bi de onunla mı uğrascaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği çok fırsat tepti penaltılarda Tebrikler Kayseri ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Penaltılara gider Kayseri alır
    Ben boşuna konuşmam
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçı seyrettim tat tuz alamadım sıkıcı bir maç oldu.Ama penaltılar çok zevkliydi Kayseri aldı daha iyi oldu seneye Uefa da başarı bekliyoruz Kayseri'den.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Tebrikler Kayserim.. Insallah gelecek sene UEFA da en iyi yere gelecegiz!! Inaniyoruz!!

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gençlerbirliği penaltılarda çok büyük fırsatları tepti ve Kayserispor kupayı aldı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mehmet çakır kaçırdı
    Fikirlerim burada

Kupa Kayserispor'un oldu .. Maçın 120 dakikalık kısmının yanında özellikle penaltı atışları güzeldi.Tebrikler Kayserispor'a.Seneye bizi UEFA Kupası'nda iyi bir şekilde temsil ederler umarım ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bundan kaç sene önce bilemiyorum ama hatırlarsanız Fenerbahçe- Gençlerbirliği finali olmuştu yine penaltılara giden maçta kupayı Gençlerbirliği almıştı. Hatta final Kayseri'deydi. Yine böyle uzun olmuştu. Dün ise Kayseriye kısmetmiş.

2 takımıda tebrik ediyorum.4 büyükleri geçip finale kadar geldikleri için. Ayrıca bu penaltıların bu kadar uzaması futbolculardaki hırsı bana gösterdi 2 takımda çok istiyormuş demekki.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Saat 12 gibi evden çıktığımda şehir merkezınde Kayserisporlular dolaşıyordu..Muhabbet ettik.Hatta biri foto çektirmek istedi.Bursa-Kayseri kardeş falan..Bursaya gelen bazı Kayserisporlularda şey için gelmişler,kolumdan tuttular kardeş bizi götürsene oraya diye Az yürüttüm son yol verdim
    Gerçi konuşmalarından bir şey anlamasamda öle böle anlaştık..Stadın oraya gittiğimde topluca stada girdik..İçerde her ne kadar Gençlerbirliği taraftarı olsada sanki biz gençlerbirliği taraftarıyız gibi sesimiz daha çok çıktı.
    Penaltılarda hep beraber sevindik,hep beraber üzüldük..Sonunda kupa Kayseri'ninoldu.Tebrikler.
    Last edited by bursa_mc : 08.Mayıs.2008 at 13:06

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ivankov gol sayisini 35'e cikarmis

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Penaltılarda atılan goller istatistige yazılmıyor...

Default Tebrik Mesajı

46. Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan Kayserispor Kulübü camiasını; başta Kayserispor Başkanı Recep Mamur olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri, Kayserispor teknik heyeti ile futbolcularını ve finale yakışır bir mücadele ortaya koyan Gençlerbirliği Kulübü'nü en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın çok az bölümünü seyredebilme imkanım oldu.Seyrettiğim kadarıyla G.Birliği daha üstün olan taraftı ama bu üstünlükleri sadece topla oynamadaydı.2 tarafta önce savunmayı düşünüyordu.Gazete yorumlarına ve forumdaki yorumlara baktım kısa sürede edindiğim fikirler maçın geneline yayılmış.Zevksiz bir maç olduğu fikrine kısa bir bölümünü seyrederek bile varabildim yani.Açıkcası tamamını seyredemediğim için pişman değilim.Kupa finalinde daha zevkli bir mücadele olsaydı keşke..

Penaltıların ise o kadar uzaması ile fazla heyecanın yaşanmadığı maçın acısını çıkartmıştır herhalde maçı seyredenler.

Kayseri'yi tebrik ediyorum.Umarım gelecek sezon Avrupa'da ülkemizi layığıyla temsil ederler..G.Birliği'nide buraya kadar gelme başarısından ötürü tebrik ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Maçı tamamen seyrettim. Ve sıkıntıdan patladım. Türkiye Kupası Final maçı bu kadar kalitesiz olmamalıydı bence, ne heyecan vardı ne başka birşey..

Futbol göremedim ben, ne bir çalım ne düzgün bir şut. Bu kadarını tahmin etmemiştim..

Herşeyin sonunda, tebrikler Kayseri..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Açıkçası umduğuım gibi bir final olmadı maç çok sıkıcıydı bizim takımın üstünde çok büyük stres vardı bu oynanan oyundan belliydi bu sezon en kötü oyunumuzdan birsinini oynadık.Penaltılar aşırı heyecalı geçti ama sonunda kupayı kazanan biz oldu başındna beri diyodum kupa bizim olacak diye sonunda oldu.Bu arada kupa kaldırırken mehmet topuzun ağlaması mehmet tıopuz zorla takımda tutuoluyo diyenlere cevap olmuştur heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı hiç izlemedim telefona mesaj geldi maç penaltılara gitti diye hemen TRT 1'i açtım penaltıları izledim ve çok zevkliydi.

Geneçlerbirliği kalecisi ilk iki penaltı atılırken hep direğe asılıyodu hakem baya sinirlendi aha dedim üçüncü kez de o direğe asılırsa hakem bunu döver Harbi nerden bulmuşlar bu kaleciyi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün süperdi ya bizimna dımıza kayseri halkı coştu resmen millet hep meydana aktıMaça gidemdim ama aynı sevinç burdada vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Peric zaten deli daha önce kokain kullandığı için ceza almıştı sanırım maç içindeki hareketlerine bakarsanız hep olmadık olmadık şeyler yapıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Dün süperdi ya bizimna dımıza kayseri halkı coştu resmen millet hep meydana aktıMaça gidemdim ama aynı sevinç burdada vardı
    Deniz sizin kızların etekleri diz altımı ?Öle sölediler

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Deniz sizin kızların etekleri diz altımı ?Öle sölediler
    Öledir...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Öledir...
    Siz yaşamıyorsunuz ozaman

Maci ara ara izledim,genelde basket macimiza baktim.80.dakikadan sonra maci tam net,düzgün olarak izledim.Kayseri etkiliydi sonlarda,uzatmalarda ise Genclerbirligi etkiliydi ama ciliz pozisyonlar buluyordu.Zevksiz bir mac oldu penalti atislarina kadar.Kayserinin kazanmasini yürekten istiyordum ve Kayseri kazandigi icin sevindim.Tebrik ederim Kayserisporu ve taraftarlarini. (:
    Ivankov 2 gol atti 4 tane cikardi,helal olsun vallahi damga vurdu maca

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beklediğim gibi sıkıcı bir maç oldu.Penaltılara kadar gitti.Tebrikler Kayserispor...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Açıkçası bu kadar sıkıcı bir maç beklemiyordum.Hatta uzatmaya gideceğini bile pek düşünmemiştim.Kayserispor kazanır diye düşünmüştüm.Gene öyle oldu.Kayserispor kazandı.Tebrikler Kayseri ve Gençlerbirliği.Umarım Kayserispor ülkemizi UEFA'da en iyi şekilde temsil eder.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu kadar sıkıcı bır macın sonuna anca bu kadar heyecanlı penaltılar gıderdı

28. Default

Gitti geldi resmen kafayı yiyordumBursa'yı çok beğendim bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kesinlikle Gençler'in hakkıydı maç.Ama Kayserispor kazandı,tebrikler...

30. Thumbs up Fortis TK Final Maçı | Kayserispor - Gençlerbirliği

Fortis Türkiye Kupası FİNAL Maçı

Kayserispor - Gençlerbirliği

Tarih: 7 MAYIS 2008
    Saat: 20:00
    Stat: Bursa Atatürk
    Bilet Fiyatları:5,10,15 Ytl
    Maraton ve Kale Arkasının biri Kayserispor taraftarına diğer kale arkası ise Gençlerbirliği taraftarına ayrılmıştır...

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri