Benim kafamda Emre Aşık,Tümer Metin ve Sabri gibi oyuncuların milli takımda yeri yok.Kaleci seçimlerini beğendim.Rüştü,Volkan,Serdar üçlüsü götürür turnuvayı.Ayrıca Terim'in bankoları arasında 3 tane defans orta oyuncusu gösterilmiş.Emre Aşık kadrodan çıkartılıp Emre Güngöre ve Toraman(Giray) kadroya alınıp defansın ortasında oynayabilcek 4 oyuncu götürülmeli.Sol bek H.Balta ve U.Boral iyi seçimler.Hayrettin'i hiç beğenmiyorum.Milli Takımda yeri yok!Sağ kulvar da Dr-Mr bölümü bence bata zengin.Dr olarak G.Gönül ilk adayım.Önünde Hamit oynar.M.Topuz ve Gökdeniz de iyi alternatif olur oraya.M.Topuz veya Hamit ikilisinden biri gerektiğinde sağ bek de oynayabilir.Sol açık olarak ilk aday Arda Turan.Ona alternatif olarak Tümer alıncak sanırım.Bence Tümer yerine S.Özkan kadroya alınmalı!S.Özkan sağ kanatta alternatif olur.Gökdeniz de sol kanat alternatifi halini alır
Ön libero olarka tabir ettiğimiz oyuncularımız zaten tartışmasız M.Topal ve Aurelio olacaktır.Onların önünde Emre veya Yıldıray değerlendirilebilir.Hücum hattında Tuncay ve Nihat en büyük silahlarımız.Tuncay gerektiğinde kanat oynayabilme özelliği ile en büyük kozlarımızdan biri olacaktır.Forvet için diğer 2 tercihten biri mutlaka Mevlüt Erdinç olmalı.Diğer isim Halil,Mehmet,Semih olmuş farketmez...
Böyle bir kadro götürülürse Euro 2008'e daha başarılı oluruz eminim bundan.

Sağ kulvar da Dr-Mr bölümü bence bata zengin.Dr olarak G.Gönül ilk adayım.Önünde Hamit oynar.M.Topuz ve Gökdeniz de iyi alternatif olur oraya.M.Topuz veya Hamit ikilisinden biri gerektiğinde sağ bek de oynayabilir.Sol açık olarak ilk aday Arda Turan.Ona alternatif olarak Tümer alıncak sanırım.Bence Tümer yerine S.Özkan kadroya alınmalı!S.Özkan sağ kanatta alternatif olur.Gökdeniz de sol kanat alternatifi halini alır