-
Forumda tartışmaya izin verilmiyor. Tartışıyoruz, sert yazılar yazıyoruz; ama karşı tarafa hakeret ve küfür etmediğimiz halde konu kapanıyor. Tartışamlara daha fazla izin verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
TSL Maç Konuları açılıyor süresi geldiğinde kapanıyor. Yöneticiler bilindiği gib kapanan konulara yorum yapabiliyorlar, konunu kapandığının farkında olmadan maç hakkında yorum yapıyor. Yorum yaptıktan sonra yanıt vermem gerektiğini düşünüyorum; ama konu kapandığı için yorum yapamıyorum. Bunun engellenmesini rica ediyorum.
Ayrıca bu konular neden kapatılıyor? Maçtan üç-dört gün sonrada konuşuyoruz tartışıyoruz, forumda herkes örnek olacak bir GS-FB derbisi atlattık ve forumda taktiksel konuşmalar güzel giderken konu kapandı bu tarz konular kapanınca yorum yapamıyoruz. Bu nedenle konuların açık kalmasını ve szon bittiğinde kapatılmasını rica ediyorum.
Birde Transfer Haberleri bölümü sadece transfer döneminde değil durmadan açık olmasını istiyorum. Transfer dönemi olmadığı zamanda transferler yapılıyor veya transfer çalışması yapılıyor. Bunları konuşmakta bizim hakkımızdır. Yok gazete yalan yazıyor diye konu kapatılmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta her yalanın bir doğruluk payı vardır.
Mesaj Yetkileri