1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Fm'den Sıkılanlara Önerileriniz?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşım biraz ara vermek sana iyi gelir. 3-5 gün oynama. Siteye gir yazılanları takip et cevap yaz.

Siteden arta kalan vakitlerinde Vestel'in çıkardığı I Can Football internet üzerinden oynanan futbol oyununu oyna. Yada PES 2008 oyna.

Benim yaptığım şey; Gündüzleri FM 2008, öğlenleri Siteye takılırım. Ve nette gezerim. Şuan saat 1 buçuk genelde I Can Football oynarım.. bazende şuan olduğu gibi hem sitede gezerim yada FM oynarım. Bazen Fm oynarken sabahladığım bile oluyor. Gece gündüz oynuyorum. Heleki kariyer hikayesi oluncada sıkışıyor. ama hevesle maçları yapıyorum. sende dene benim taktiği

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar, haliyle aylarca yapılan bir şey canınızı sıkabilir. Buna ara verirseniz hatta biraz sabredip özlerseniz oyuna daha bi bağanıyorsunuz. Ben uzun süredir oynamıyorum. Bakalım ne değişecek. Şuan biraz özlemeye başladım gibi geliyor Ama sabredip biraz oynamayacağım. Dediğim gibi ya forumda takıl olmazsa oyun oyna... PES 2008, ya da I can Football..

muzoadux kardeş, bu arada Ben dedemin ismi ile üye oldum Dursun Alkoç diye sormuşsunya.

Mesaj Yetkileri