Hagi 2 aylığına mı Galatasaray'da?


Kıran, Tigana ile her konuda anlaşma sağlandığını, ancak asıl hedefin Gerard Houlier olduğunu söyledi.


Galatasaraylı yönetici Turgay Kıran, Hagi'nin 2 ay görev yapacağını dile getirerek, yeni teknik direktörün bir Fransız olacağını ve Tigana ile her konuda anlaşma sağlandığını, ancak asıl hedefin Gerard Houlier olduğunu söyledi.

Kıran'ın, Hagi ile sözleşme yapılmasına 2 saat kala bu açıklaması kafaları karıştırırken, Ergün Gürsoy'un, sözleşmenin 2,5 yıllık olduğunu belirtmesi dikkat çekti.

Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilmesi, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından da duyuruldu.

HAGİ İLK ANTREMANINDA

Galatasaray ile sözleşme imzalayan Rumen teknik direktör Gheorghe Hagi, bu akşam sarı-kırmızılı ekibin başında ilk çalışmasına çıktı.

Takımı, yardımcısı henüz belli olmadığı için tek başına çalıştıran Hagi, antrenmanı izlemeye gelen taraftarların büyük destek ve ilgisiyle karşılaştı. Taraftarlar, sürekli lehine tezahürat yapıp tribüne çağırırken, Rumen çalıştırıcı da saha ortasına kadar gelerek taraftarları alkışladı.

Hagi, antrenman öncesinde futbolcularıyla tercümanı vasıtasıyla kısa bir süre konuştu. Hagi, daha sonra takımı masör Giovanni Melchiore eşliğinde koştururken, idman pas çalışmasıyla sona erdi.

Bir saati aşkın süren çalışmaya, izinli olan Petre katılmazken, Ergün, Orhan ve Ümit kondisyon salonunda yaptıkları çalışmanın ardından saha etrafında koştular.

Daha önceki teknik heyetin isteği üzerine yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Hakan Ünsal, Arif, Bülent ve Baliç affedildi.