İyi geceler gençler , naparsınız ?
İyi geceler gençler , naparsınız ?
Offf off çok sinirliyim Erovisionda hiç haketmedigimiz bir derece aldık şu komşu olayı olmasa rahat 1. oluruz...
Genelde İng.de çuvallarım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
firariyim.
Ödemeli ara abi![]()
Çaldır Kapat Cell'e geç Murat![]()
Musti sorunda orada ya zaten çaldırmaya kontor yok.Çaldırmak için kontor istiyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
wisbone seni buralarda görürmüydük biz??
Ah bu sivrisinekler yokmu...yaz geldi çıktılar ortalığa....uyutturmuyorlar yaww...bende net e girim dedim..![]()
Burada bir türlü yaz gelmedi yahu
Hergün yagmur yagiyor,günes yüzü göremedik.Nedir benim bu cilem?
Herkese İyi Geceler...
Selamun Aleyküm..
Hala Türkçe FM 2008 çıkmadımı arkadaşlar..
Hadi iyi geceler,tatlı rüyalar
ben daha fazla dayanamıyorum![]()
Emperor nerde oturuyonuz ya siz yağmur yağıyor....Bizim İstanbul a yağmur yağmadı gitti bu yıl...
zaten istanbul da 5 aylık su kalmış..5 ay sonra halimiz duman..hadi ben yatar![]()
Almanya´da yasiyorum ben Firatcan
Buraya esmer geldik,pudra dönecez galiba![]()
Almanya ya İyi Akşamlar o zaman Emperor... Bildigm kadarıyla orası pek sıcak olmuyo ztn...Bgn İstanbul çok sıcaktı... Bakılım yrn nsl olur...
Hadi ben yatar![]()
Yok olmuyor sicak falanBu sene zaten havalar cok degisik.Sabah yagmur yagar,öglen güneslik,aksam gene yagmur yagar
Bugra hadi sende yat artikIyi geceler
![]()
Emperor Ben Yatıyom İyi Geceler![]()
Memlekette su kalmadı ya 1senedir şöle bol bol yağmur yağmadı... Yine Yaz oldu... Buğra varya uykumu getirdin... Esnemeye başladım... Yeter yat artık...:![]()
Sizin orada Küresel isinma diye birsey varmis,nasil birsey bu,hic basimiza gelmedide
Ocak ta Şubat ta yagmur yağmıyo 1kez kâr anca yağdı... Havalar kışında hep sıcak... İşte böle bir tuhaf durum var burda... Bakalım yazın inş... çok sıcak olmaz...
Herkese selam ben geldim![]()
(/s)