Terim'i artık eleştirmiyorum bile, alıştk.

En başta koca sezon yatan Emre, sonrasında Emre Aşık, Tolga, Kazım, Sabri bu oyuncular yerşne daha iyileri olabilirdi ama sonuçta oynayacak 11'i düşününce Terim'in bu oyuncuları şans vermeyeceği de ortada(2 Emre kesin oynar ama doğru)

Topuz'u sakatlığını belirtip oynamadığı ama 2 gün sonra Kayseri'de hiç sakatlığı yokuş gibi oynadığı için çağırmadığını ben de duydum. Böyle bir durumdan dolayı seçmediyse Terim'in bu kararına saygı duymaktan başka birşey yapamayız.

Semih gol kralı olduğu için çağrıldı, çağrılmasa yine birçok eleştiri alacaktı. Ama faydalı olacaktır sonradan oyuna girip. Servet sakatlığı olmasına rağmen hiç gerek yokken son maçta oynadı. Biraz da profesyonel düşünmek gerekiyor, Servetsiz de kazanırdı o gün Galatasaray. Büyük kayıp, umarım kısa zamanda düzelir.

Gökhan için birşey demiyorum, kafa yorgunluğunden vucüt da etkilenmeye başladığını Fenerbahçeli oyuncular için söylemiştim ve bu nedenle de sakatlanıyorlar, umarım o da iyileşir.

Hazırlık maçlarında 11'i bir görelim, Terim'in düşüncesini bir görelim, tercihlerinden ben de memnun değilim ama daha 1 maç bile görmeden bu kadar eeştirmeyelim derim.