Eto'o kaynağı maynağı dinlemez sanıyorum, yeri Tottenham değil..
Eto'o kaynağı maynağı dinlemez sanıyorum, yeri Tottenham değil..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Parayı basarsan öyle bir giderki![]()
Bence hata.İvanoviç neden alındı o zaman.Belletti neden alındı o zaman.Ama para var normal karşılamak lazım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Chelseada orta saha iyi Manu alırsa iyi olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Olm girme her ayrintiya,bari burada civiklik yapma lan![]()
Valla Fm 2008'de çok deli oyuncu ama gerçekte hiç izlemedim
Ama bir oyuncuyu kim isterse istesin eğer işin içinde Sir Alex Ferguson varken gerisi hikaye.
Sanmıyorum bu transferin gerçekleşeceğine eğer parayla kariyeri arasında tercih yapacaksa Tottenham'ın verdiği parayı Aziz Başkanda Eto'o için verir(biraz abarttık ama)
Resimlere Devam
![]()
ManUtd sonunda şampiyonluğa ulaştı , Rooney'in iyileşmesi ve Terry'in sakatlanması sonucu Şampiyonlar Ligi kupasına da yakınlar
Chelsea'nin zaten bolca sağ beki var gereksiz bir transfer
Manchester City'nin 8-1'lik Middlesbrough hezimetinin ardından menajer Sven Goran Eriksson konuştu
goal.com
Gök Maviler'in başında geçirdiği ilk sezonun son maçında 8-1'lik hezimet alan Sven Goran Eriksson, maç sonrasında takımın durumu ve kendi geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Güven yoksa bunlar olur
Bu maçtan önce de yönetimin Eriksson'u göndermek istediği yönünde haberler çıkmış, taraftarlar bu kararı protesto etmişti. Sven "Güven içinde çalışmadığınız yerde, güven vermeyen sonuçlar alırsınız ve bu kimse için iyi olmaz" ded. Eriksson henüz kulübün patronlarıyla görüşmediğini açıkladı.
Manchester City, ligi 9. sırada bitirerek ilk 10 hedefini gerçekleştirmiş oldı.
Ağır bir yenilgi harbidenBu performans akıllarda soru işareti bıraktı Eriksson burada da kalıcı olamayabilir ...
Tuncay bi gol atamadiya ona yaniyom![]()
bundan yeni haberim oldu, bu ne ya yazık, burda olsa katliam, birkaç futbolcu ölür
![]()
Tuncay'ın golü olmadığına şaşıyorum valla =)
Eriksson buradada kalıcı olamayabilir, zaman gösterecek..
Eriksson baya basarisiz bir sezon yasatti Man City´e.Kadro saglam ama adamlar ligi 9.sirada bitirdiler,son hafta 8 tane yediler,tam rezillik.
Biachi gibi adamı da harcadı ama 1sezon daha şans verilmeli...
bu arada ßoro'dan 8yemek de büyük başarı...
Eh seneye de Benzemayı alır, olur biter![]()
Wenger eğer istiyorsa kesinlikle yararlı bir transfer olur.
Elindeki kadroyu yeterince kullanamadı..bence bu kadroyla 9.luk kötü sonuç..tabi bir de middlesbrough'dan 8 yemeyi herkes başaramaz..
manu ılgılenıyor hatta anlastılar denılıyordu bı ara.. son derece yararlı olabılecek ama gereksız bır transfer![]()
Bir hayli kafamı karıştıran bir transfer.Nasıl bir performans gösterir bilmiyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
wenger fransızları topluyor kurt hocanın hali baska..
Ben Arfa Fransızların çok olduğu Arsenal'de yabancılık çekmez, eğer bu transfer gerçekleşirse Ben Arfa çok yararlı olur Arsenal'e ..
Last edited by Varonil : 14.Mayıs.2008 at 09:43
Tottenham menajeri Juande Ramos, Radek Cerny'in ayrılacak olmasından dolayı kaleci arayışlarını hızlandırdı.
Paul Robinson, sergilediği performansın ardından milli takımda gözden düşerken, sakatlanmasının sonrasında yerini son 6 karşılaşmada Cerny forma giymişti.
Ramos'un listesinde Espanyol'dan Carlos Kameni, Schalke 04'ten Manuel Neuer ve Udinese'den de Samir Handanovic'in olduğu iddia ediliyor.
Tottenham'ın başarılı forvet oyuncularından Robbie Keane, Ramos sayesinde gelecek sene çok farklı bir takım göreceklerine inandığını ifade ederken, İspanyol çalıştırıcının kendi oyuncularını takıma getirebileceğini söyledi.