1 ile 30 arası toplam 331 sonuç

Konu: אַ FC Twente ile Anı Yaşa אַ

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by spawn_21 View Post
    kariyeri başından sonuna kadar okudum gerçekten süper işler başarmışsın,taktiğini ayrıntılı bir şekilde bizimle paylaşırsan çok sevinirim.
    Saolasın.. ..

Taktiğimiz Sigames'te ki Kimz v2.1 dir. Uzun süredir bu taktikle oynuyorum ve yaptığım 2-3 değişiklik ile daha başarılı olduk. Özellikle taktiği değiştirirken deplasmanlar için düzenlemiştim ama baktım iyi gidiyoruz kendi evimde de aynı şekilde kullandım ve başarımız ortada. Sadece takım komutlarıyla oynadım bunlar genişlik ve tempo.Daha dar bir alan da daha hızlı bir şekilde futbol oynuyoruz.Bunlarda ss'ler ..

Diziliş

Takım Komutları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

teşk ederim çok saol hemen deneyeceğim,peki oyuncu komutlarında herhangi bir değişiklik yaptın mı?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by spawn_21 View Post
    teşk ederim çok saol hemen deneyeceğim,peki oyuncu komutlarında herhangi bir değişiklik yaptın mı?
    Hayır oyuncu komutlarında değişiklik yapmadım genelde. Ama maç içinde bazı değişiklikler yaptığım oluyor . Oyuncu mantalitesi ve alan daraltması gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Hayır oyuncu komutlarında değişiklik yapmadım genelde. Ama maç içinde bazı değişiklikler yaptığım oluyor . Oyuncu mantalitesi ve alan daraltması gibi..
    bende şu ana kadar o taktiği deniyorum 6-7 maçta oldukça güzel skorlar aldım,eywallah saolasın.

Mesaj Yetkileri