Coskun Muhammet Demir icin yapmis oldugun profil bana biraz abartili geldi sonucta U-17 takimda gol atmis olsa da sadece 2 maca cikmis olan ve Batuhan'nin formsuzluguna ragmen pek forma sansi bulamayan baska bi yedek olan Ozturk Karatas'in ardinda bekleyen birisi olarak bu kadar yuksek CA ve iyi degerlere sahip olmasi beni cok sasirti. Belki sen uzun suredir takip ediyosundur bizim goremedigimiz cok seyi gormusundur ama ben genede bi soriyim dedim.

Ilk basta ozellikle dikkatimi ceken creativity/vision icin 14 vermis olman daha 16 yasinda bi oyuncu da bu kadar yuksekse ilerde bizim de bi Zidane'imiz olucak demektir bu. Arda icin bile 12 verilirken bi de yasitlarina gore bu konuda en iyi degeri hak eden Emre Colak'a bile 12 verilirken Muhammet'e 14 verilmesi cok sasirtici. CA icin de merak ettigim bu yastakiler icin acaba ne verilicegi U-17'de yedegin yedegi olan Muhammet'e 83 veriliyorsa diger oyunculara kac verilicek acaba? Bi de flair icin vermis oldugun 15 baya yuksek bi deger, mesela bi Holosko'dan yuksek midir Muhammet'in flair veya bence 17-18 hak eden bi Emre Colak'a yakinmidir?

Tamam Muhammet belli ki baya gelecek vaad eden bi isim Avrupa'dan bile takip ediliyor ozellikle ingiltereden takip ediliyor olmasi cok iyi bi haber ama full profil vericek kadardir takip ediyormusun Muhammet'i merak ettim. Yanlis anlama ama bazi degerleri yuksek buldugum icin ve ozellikle kendi acimdan U-17 gordugum ile konusuyorum o yuzden merak ettim yoksa baska bisey degil sen evet de bende tamam derim.