-
Colman’da ‘Eş’ krizi
Arjantinli futbolcu Gustava Colman transferinden umut kesilmeye başlandı. Bir haftadır süren yoğun temaslarda olumlu bir noktaya varıldığı belirtilmişti. Ancak önceki akşam Mali Sayman Mahmut Aksu, Teknik Direktör Ersun Yanal, Germinal Andwerpen’in Arjantinli futbolcusu Colman, eşi ve kulüp başkanıyla bir araya gelip yemek yediler. Bu yemekte Colman’ın eşi ikna edilmeye çalışıldı. Trabzon’da çok rahat yaşayabileceği belirtildi. Fakat Arjantinli futbolcunun eşinin gözyaşı dökerek, ‘Memleketimden çok uzakta olmak istemiyorum. Ben gelemem” dediği ifade edildi. Colman’ın da Trabzonspor yöneticilerinden özür dilediği kaydedildi. Buna rağmen Andwerpen Kulübü Başkanının, “Colman Trabzonspor’a gelecek” dediği bildirildi. Trabzonspor kurmayları ise, “Trabzon’a huzursuz gelecek futbolcu istemiyoruz” diyerek bu işe nokta koydukları kaydedildi.
İbrahim’le Maç Başı!
Trabzonspor’un Altay’dan transfer ettiği savunma oyuncusu İbrahim Öztürk ile 2 yıllık ön anlaşma yapıldı. Bonservisi elinde olduğu için kulübü Altay’a para ödenmemesi Bordo-Mavililer için bir avantaj olarak kabul edildi. İbrahim ile de yıllık 350 bin YTL’ye anlaşmaya varılırken, bu paranın da maç başına ödeneceği kaydedildi. 26 yaşındaki başarılı futbolcu’yu Bursaspor ve Konyaspor da transfer etmek istemiş ancak İbrahim tercihini Trabzonspor’dan yana kullanmıştı. İbrahim için referansı Altay’ın Trabzonlu eski teknik direktörü Ekrem Al’ın verdiği, daha sonra birkaç kez izlendiği ve, “Alternatif bir oyuncu olur. Hava toplarında etkili, yerden de sağlam bir görüntü veriyor” diye rapor verildiği dile getirildi. İbrahim’in önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim, “Trabzonspor benim ilk Süper Lig deneyimim olacak. Böylesine büyük bir kulüple anlaşırken hiçbir şekilde parayı konu bile etmem. Hedefim Trabzonspor’da oynamak olacak” şeklinde konuştu.
Mesaj Yetkileri