Quote Originally Posted by imperius
farkında deılım belkı konusulmustur ama hıc kımse bu forumda 2 hafta once bulent tulun adlı sahsıyetın acıklamasını konusmadı ya da tartısmadı,,ne zamankı fenerbahce yonetımı bısey yapıo o zaman herkes bunu hemen forum a tasıo..canaydın yonetımı bunun yenı mı farkına vardı..sırf guc gosterısı yapmak ıcın once ozaydınlı ozur dılıcek dıe acıklama yaptı,,sımdı de bu..ayrıca fenerbahce yonetımıne kısılık ve sevıye bakımından bu kadar agır elestırı yapmanıza hakkınız yok..

ayrıca hıcbır gslı yonetıcı veya bır yetkılının fenerbahceye sevıye ogretecek durumu hakkı olmaz olamaz..

artı belkı yerı degıl ama hakan sukur kalkmıs tuncayı elestırıo..terbıyesızlık yaptı falan fılan dıe..tuncay bu zamana kadar bı rakıbıne hakeme taraftara mac sırasında kufur mu etmıs?kendı takım arkları hasan ayhan zamanında emre hakeme rakıp seyırcıye kufur ederken terbıyesızlık yaparken o zamanda kalkıp uyardı mı arkadaslarını yapmayın bunlar ayıptır falan dıe..fenerbahceye karsı olmak saldırmak su an populer oldu daha oncede vardı ama bu kadar fazla yoktu..ınanın bu hareketler suclamalar bızı daha fazla kenetlendırıyor..basınında ısıne gelıo tabi..eskıden fb saatlı bomba gıbıydı..3-4 grup her dakıka kapısır ve bu basına malzeme olurdu..baktılar artık fb tek vucut sımdı napacaklarını sasırdılar ve bu yonteme basvurdular..

ayrıca fenerbahce dergisi ve fenerbahce.org yonetıme baglıdır ama kalkıp da her dakıka sayfamızda ne yazmıs dıe kontrol yapacak hallerı yok,,hepsı mılyonlarca dolarlık sırketlerın sahıbı yonetıcısı kendı ıslerı guclerı var..ayrıca azız baskan fb dergısı sorumlusunu samandıra gırıs cıkısına sınırlama getırmıs bu olay sonrası..
bir eğer seviye çok düşer ve bu hakarete varırsa Galatasaray olarak istediğimize seviye dersi veririz...
2- bana hasanın ayhanın ve emrenin seyirciye küfür ettiğini kanıtlayabilirmisin eğer kanıtlayamıyorsan bunu yazından çıkarmanı rica ediyorum ayrıca bu sölediğin kişiler gerçekten küfür ettilerse hakanın bu kişileri uyarmadığını nerden biliyorsun. tuncaya yapılan uyarılar ve eleştiriler kesinlikle kendi yaptığı hata yüzündendir ve haklıdır.
3- yönetim bir dergi çıkmadan önce bu dergiyi okuyup okey vermelidir bu sadece sitede yazılan bişi değil dergiye basılan bişeydir kaldı ki bir yöneticininde siteyi bile inceleyip böle şeyleri düzeltilmesi gerektiğini sölemelidir ama bu yazı hala sitede duruyor ve ayrıca dergidede yer alıcak bu seviyesizliktir ve en başta belirttiğim gibi buna seviye dersi vermek gerekir bunu yetkili merciler yapmazsa GALATASARAY kulübü yapmalıdır ve bu yapılan ayıba karşı cvbını vermelidir
4-bülent tulunun dediklerini getir tartışalım ama bu fenerin yaptığı bir değil iki değil on u aştı ve burda yapılanlar yorumlanır eğer konuşmadan sıkıntı duyduysan yazarsın foruma herkes fikrini söler böylece o konuşulmadı bu konuşuldu olmaz. bülent tulunun yaptığı açıklamada fenerli özaydınlının yaptığı açıklamaların yanında devede kulak kalır bunuda ayrıca eklemek istedim
5 sonuç olarak fenerbahçenin yaptığı hata sayısı her geçen gün artıyor bunu savunacaksanız ortaya kanıt koyun ve bu yüzden bunlar yapılmıştır diyin ve bu hareket yapılmak zorunda olduğunu ve hakaret unsuru taşımadığını kanıtlayın ben kabul eder ve yorum yapmam