1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: U17 Avrupa Futbol Şampiyonası Antalya'da

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şimdi yazacaklarım adam gibi futbol ve futbolcu tartışmasını hazmedebilenlere,herkes üstüne alınmazsa iyi olur;

Batuhan'ın şımarık olduğunu kimse inkar edemez zaten.Ama bu davranışlarının ona bir şey kazandırmayacağını ve yanlış olduğunun anlatılması için "bundan adam olmaz,topçu olmaz" tarzı yorumlar yapılmamalı diyorum ben.Bu hiç bir şey kazandırmaz aksine dahada kötüye iter.O yüzden yapıcı eleştiriler olmalı.Ayrıca benim "yapılan yorumlar" derken sadece bu sitedeki kişilerin yapdıkları yorumları kastedmediğimi anlayamayacak düzeyde değildir kimse zannedersem.Ben "Türk futbolseverlerinin" futbola ve futbolcuya bakış yönleri ve yaptıkları yorumlardan bahsettim.Bunlardan hepimiz rahatsısız zaten.Bir maçta kral yaparız,2.maçta bundan hiç bir şey olmaz deriz.İşte bu yüzden istediğimiz kalitede futbolcu yetişmiyor...

Ayrıca benim kızdığım nokta herkes Batuhan'ın kötü oynamasını bekliyormuşcasına,kötü oynasada buraya yazsam dermişcesine tüm mesajlarında Batuhan'dan bahsetmiş.U17 Milli takımı Batuhan'dan ibaret değil.Ve ya bu turnuva Batuhan'ın performansını ölçmek için yapılmış bir turnuva değil.Bunuda anlamanızı rica ederim...
    Last edited by goosfraba : 14.Mayıs.2008 at 17:54

Mesaj Yetkileri