1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: "Keşke Mehmet Topal bizde olsaydı"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Seko niye gerçekleri görünce hemen susuyorsun? Cevap vermeyeceğim diyorsun. Üstündeki formayı çıkart diyorsun. Ama sanırım farkında değilsin. Benim üstümdeki forma kırmızı-beyaz. Ayrıca benim kendi takımımı göklere çıkardığım falan yok. Ama sizinde bu çekememezliğiniz niye peki? Türkiye'nin en iyi ön liberosunu çekememezlik niye?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Seko niye gerçekleri görünce hemen susuyorsun? Cevap vermeyeceğim diyorsun. Üstündeki formayı çıkart diyorsun. Ama sanırım farkında değilsin. Benim üstümdeki forma kırmızı-beyaz. Ayrıca benim kendi takımımı göklere çıkardığım falan yok. Ama sizinde bu çekememezliğiniz niye peki? Türkiye'nin en iyi ön liberosunu çekememezlik niye?
    Çekememezlik? İşte bu nedenle cevap vermiyorum.

Bak bakalım ben Topal hakkında kötü birşey yazmış mıyım? Dön tekrar oku yazdıklarımı sonra gel çekemiyor de.

Türkiye'nin en iyi önliberosu bizde, neden çekememzlik yapayım ki, diye bir mesaj daha çok yakışırdı senin bu mesajına cevap olarak aslında ama neyse...

(Arkadaşlar, bakın ben de tahrik edici mesajlar atmaya başlarsam burası iyice karışır, hem benim hem sizlerin zararınıza olur bu, ben görevimi kaybetmek istemiyorum, sizi bilemem)
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri