1 ayhan cezasını aldığına göre üzerine konuşulacak bişey yok. tuncaya verilen ceza değildir.. bak bakalım türkiye çapında sevilmeyen hatta nefret edilen takım hangisidir veya rakibinin ayağını kırmaya yönelik hareket yapan en çok futbolcu hangi takımdadır. galatasaraydan ümit karanı ve mondragonu sevmeyen kimse duymadım yani bunu ilk defa duyuyorum. fenerde sevilmeyenler ise volkan nobre appiah tuncay ve bazı kişilerden duyduğum kadarıyla alextir yani bu olayı hangi fuutbolcu daha çok nefret ediliyora çevirme sen zararlı çıkarsın bence
2 özaydınlının sölediklerini unutuyorsun sanırım o adamın dediklerinin yanında tulunun söledikleri iltifat gibi kalıyor.
3 store lardaki ürünlerle yapılan taşlamalar normal ve doğal karşılanıyor çünkü sonuçta onlar tam anlamıyla kulübe bağlı değil ama resmi site ve dergide yazılan bu yazılar ayıptır ve saygısızlıktır ve yapılmaması gerekir.
4-6S demek bir hakarettir ben hiç bir yerde F5 yazıldığını görmedim. ve gs taraftarı ve yönetimi seviye öğretmek isterse öğretir bu sadece seviyenizi düzeltin uyarısıydı daha öğretme aşamasında değiliz yani umarımda geçmeyiz çünkü hayırlı şeyler olmaz
bilmiyorum bişi dikkatini çekti mi ama herkes kınıyor bu yapılanı ve sen savunuyorsun ya fener sevilmediği için böle oluyor ya doğrular bunu söyletiyor yada her ikisi bence her ikiside