1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Kulup Yoneticileri Daha Duyarli Olmali

Hybrid View

Quote Originally Posted by imperius
    1-ayhanın bjk trıbunlerıne yaptıgı el hareketı ve cınsel organını tutarak yaptıgı hareketı gormedın ya da gormezlıkten geldın sanırsam,ayrıca ceza da aldı bu konuda..hasan sas a gelınce bence savunma ıstersen,,tv kameraları bolca yakalıo hasan ı hakeme bela okurken veya ana-bacı sayarken..tv kanallarında tanıdıklarım olsa kanıt olarak sana kasetlerını alır gosterırdım sana..hakan ın uyarmadıgını nerden bılıosun dıosun,,e kaptan futbolcu yapma etme dıe uyarcak ve oyuncu hala yapmaya devam edecek demekkı uyarılmamıstır!!ayrıca dıer takımlarca en cok nefret edılen oyuncuklar gsdedir..mondragon-ayhan-umıt karan-sabri. . .fb de olupta dıer takım taraftarlarıın sevmedıı nobra-volkan dısında bırı yoktur herhalde..
    2-tulun un soledıklerı ben cezalı ıken solendı ve cezam sona erınce bu konuyu acıp tekrar tartısma olmaısn dıe acmadım yksa rahatcana acardım o konuyu..onun yaptıgı bın kat daha fazla terbıyesızlıktır..ozaydınlının soledıklerının sonuna kadar arkasındaım..bır futbol takımı oyuncusu hakeme 8aydır para alamıoruz emegımıze yazık degıl mı dıosa buna fakır fukara edebıyatı denır..2000 senesınde de oyuncular para alamadı ama hıcbırı cıkıp bole acıklma yapmadı veya antremana cıkmamazlık da yapmadı cıktı catır catır oynadı topunu sampıon olmayı bırak uefayı da aldı..
    3-tekrar savunuorum herbırı mıo dolarlık sırkey yonetıcısı olan bu adamlar kalkıp da hergun nette ne yazılmıs dıe kontrol yapacak halı yok,,bunun sorumlusu vardır ve bu ısten de bu sorumludur..o zman fenerıum da veya bjk store veya gs mega store da bulunan urunler de toplatılsın,,hıc mı rakıbıyle alay eden urunler yok buralarda,,bunlarda yonetıme baglı o zaman nıe kımse tepkı gostermıo??
    4-ayrıca ben bı hakaret falan gormedım burada bu yuzden gs yonetımı veya taraftarı bıze sevıye vs ogretemez..
    1 ayhan cezasını aldığına göre üzerine konuşulacak bişey yok. tuncaya verilen ceza değildir.. bak bakalım türkiye çapında sevilmeyen hatta nefret edilen takım hangisidir veya rakibinin ayağını kırmaya yönelik hareket yapan en çok futbolcu hangi takımdadır. galatasaraydan ümit karanı ve mondragonu sevmeyen kimse duymadım yani bunu ilk defa duyuyorum. fenerde sevilmeyenler ise volkan nobre appiah tuncay ve bazı kişilerden duyduğum kadarıyla alextir yani bu olayı hangi fuutbolcu daha çok nefret ediliyora çevirme sen zararlı çıkarsın bence
    2 özaydınlının sölediklerini unutuyorsun sanırım o adamın dediklerinin yanında tulunun söledikleri iltifat gibi kalıyor.
    3 store lardaki ürünlerle yapılan taşlamalar normal ve doğal karşılanıyor çünkü sonuçta onlar tam anlamıyla kulübe bağlı değil ama resmi site ve dergide yazılan bu yazılar ayıptır ve saygısızlıktır ve yapılmaması gerekir.
    4-6S demek bir hakarettir ben hiç bir yerde F5 yazıldığını görmedim. ve gs taraftarı ve yönetimi seviye öğretmek isterse öğretir bu sadece seviyenizi düzeltin uyarısıydı daha öğretme aşamasında değiliz yani umarımda geçmeyiz çünkü hayırlı şeyler olmaz
    bilmiyorum bişi dikkatini çekti mi ama herkes kınıyor bu yapılanı ve sen savunuyorsun ya fener sevilmediği için böle oluyor ya doğrular bunu söyletiyor yada her ikisi bence her ikiside

Quote Originally Posted by hurmet
    1 ayhan cezasını aldığına göre üzerine konuşulacak bişey yok. tuncaya verilen ceza değildir.. bak bakalım türkiye çapında sevilmeyen hatta nefret edilen takım hangisidir veya rakibinin ayağını kırmaya yönelik hareket yapan en çok futbolcu hangi takımdadır. galatasaraydan ümit karanı ve mondragonu sevmeyen kimse duymadım yani bunu ilk defa duyuyorum. fenerde sevilmeyenler ise volkan nobre appiah tuncay ve bazı kişilerden duyduğum kadarıyla alextir yani bu olayı hangi fuutbolcu daha çok nefret ediliyora çevirme sen zararlı çıkarsın bence
    2 özaydınlının sölediklerini unutuyorsun sanırım o adamın dediklerinin yanında tulunun söledikleri iltifat gibi kalıyor.
    3 store lardaki ürünlerle yapılan taşlamalar normal ve doğal karşılanıyor çünkü sonuçta onlar tam anlamıyla kulübe bağlı değil ama resmi site ve dergide yazılan bu yazılar ayıptır ve saygısızlıktır ve yapılmaması gerekir.
    4-6S demek bir hakarettir ben hiç bir yerde F5 yazıldığını görmedim. ve gs taraftarı ve yönetimi seviye öğretmek isterse öğretir bu sadece seviyenizi düzeltin uyarısıydı daha öğretme aşamasında değiliz yani umarımda geçmeyiz çünkü hayırlı şeyler olmaz
    bilmiyorum bişi dikkatini çekti mi ama herkes kınıyor bu yapılanı ve sen savunuyorsun ya fener sevilmediği için böle oluyor ya doğrular bunu söyletiyor yada her ikisi bence her ikiside
    muhabbet aranızda gecıo ama solemeden gecememıcem...store lar nasıl yonetımlere baglı olmuo sorması ayıp?bunlardan sorumlu yonetıcıler bıle klup yonetımlerınce atanıyor..ayrıca alexın sevılmedıgını ılk defa senden duyuyorum..umıt karan ve mondragon en ıtıcı gs lı topcudur..her macta hakeme el kol hareketı yapan topculardır bunlar..hele mondragon her pozısyonda kalesınden fırlayıp gelıp hakeme ıtıraz eder!!bulent tulun 2 takımın aralarında tesvık prımı verdıgını ıma etmıstır..ozaydınlı ıse gerceklerı soylemıstır..arka katılıorum bı futbolcu o tarz bı acıklama yapıosa bu kendını acındırmadır!!ayrıca F5 yazsalarda bu hakaret degıl takılmadır..en onemlısı fenerbahceyı kımse sevmek durumunda degıldır zaten herkes bızı sevsın dıe de bı amacımız ıstegımız yok,,kımse sevmıo dıe de pturup aglıcak halımız yok..uyarma sevıyesıne gecebılecek gucunuz yok o yuzden bosuna o tur hayaller kurmayın,,artı kurdugun o cumleyle de ortamı germe ıstersen!!

Mesaj Yetkileri