1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Ricardinho Katar'da!

Default Ricardinho Katar'da!

Ricardinho Katar'da!

Beşiktaş ile yollarını ayıran Ricardinho, Al-Rayyan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

14.05.2008 23:21

HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ DIŞ HABERLER

Beşiktaş'ta bekleneni veremeyerek hayal kırıklığı yaşatan Ricardinho'nun yeni takımı belli oldu. Brezilyalı oyuncu Katar'ın Al-Rayyan takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2006 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda forma giyen ve şampiyonanın ardından Beşiktaş'a transfer olan yıldız oyuncu, sezonun ikinci yarısında teknik heyet ve yönetimle anlaşamamış ve kadro dışı bırakılmıştı.

http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/05/14

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rico'nun Katar'a gideceği belliydi.Keşke daha fazla yararlanabilseydik onun gibi bir futbolcudan.Umarım Katar'da her şey istediği gibi gider..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bjk ın kullanamadığı yıldızlardan biri daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gitmesine sevinjdiğim oyunculardan.Birde Hİguain olayını merak ediyorum.Acaba kalacak mı? Kalsa parlayacak mı? Beşiktaş'da en merak ettiğim oyuncu şu anda...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Gitmesine sevinjdiğim oyunculardan.Birde Hİguain olayını merak ediyorum.Acaba kalacak mı? Kalsa parlayacak mı? Beşiktaş'da en merak ettiğim oyuncu şu anda...
    Higuain gittiği kulüpte ne yaptı bilmiyorum ama takımda kalmayacak sanırım..
    So what?
    Saike

İyi işler çıkartacaktır ßaşarılar Ricardinho ...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Katar a ben gitsem bende oynarım. Rico keşke evine gitseydi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ricardinho için iyi oldu BJK'da ztn oynamıyordu.Belki orada iyi işler çıkartır..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJKye bi faydası yoktu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi iş filan çıkartmasına gerek yok.Maçlarda 2 hareket yapsın yeter.Para için gittiği belli..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bir ara alexten iyi diyorlardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bizde ritm bulamaması alex'ten kötü oldugu anlamına gelmez arkadasım lutfen bıraz mantıklı olalım..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bizde ritm bulamaması alex'ten kötü oldugu anlamına gelmez arkadasım lutfen bıraz mantıklı olalım..
    tamam arkadasım katarda bulur o ritmi
    hatta brezilya milli takımına bile alınır sen ne diyosun mantıklı olmak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'a katkı sağlayamadan gitti ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    tamam arkadasım katarda bulur o ritmi
    hatta brezilya milli takımına bile alınır sen ne diyosun mantıklı olmak lazım
    Geliyorsun alakasız,alakasız bir şekilde Alex'ten iyi diyorlardı yazıyorsun.Ardından birisi sana cevap veriyor ve tartışma başlıyor.Böyle uzayıp gidiyor.Madem Ricardinho'nun Katar'a gitmesiyle ilgili bir şey yazmayacaksın ne diye yorum yazma gereği hissediyorsun konuya...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Katar a ben gitsem bende oynarım. Rico keşke evine gitseydi.

Hayrettin abiden yılın yorumu

Ben de olsam Katar'a gider paraya para demezdim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Geliyorsun alakasız,alakasız bir şekilde Alex'ten iyi diyorlardı yazıyorsun.Ardından birisi sana cevap veriyor ve tartışma başlıyor.Böyle uzayıp gidiyor.Madem Ricardinho'nun Katar'a gitmesiyle ilgili bir şey yazmayacaksın ne diye yorum yazma gereği hissediyorsun konuya...
    yazdıgım konuyla alakalı bence

tartışma yaratmak istemeyen benim yazdığım mesaja cevap yazmaz olur biter.kişisel görüşlerimi açıklamakda özgürüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

tartışma yaratmak istemeyen benim yazdığım mesaja cevap yazmaz olur biter.kişisel görüşlerimi açıklamakda özgürüm.
    Özgür çocuk seni Konu Alex-Rico kıyaslaması mı ?hayır!Şu anki halleriyle kıyaslanmaları mümkün değil zaten.Ama Beşiktaş'a ilk geldiğinde kariyerli bir oyuncuydu ve Alex ile kıyaslanması doğaldı.İlk sezonunda da güzel maçlar çıkardı.Neyse yolun açık olsun Rico Paşa!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sadece "bir ara Alex'ten iyi diyorlardı" yazmışsın bunun Ricardinho'nun Katar'a gitmesiyle ne alakası var...

Eğer Ricardinho Beşiktaş'ta oynayamadı,çok kötü performans sergiledi,artık bitti o yüzden Katar'a gitti,birde Alex'le kıyaslıyorlardı tarzı bir yorum yapsan alakası olur,ama mesajın bu haliyle son derece ilgisiz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Özgür çocuk seni Konu Alex-Rico kıyaslaması mı ?hayır!Şu anki halleriyle kıyaslanmaları mümkün değil zaten.Ama Beşiktaş'a ilk geldiğinde kariyerli bir oyuncuydu ve Alex ile kıyaslanması doğaldı.İlk sezonunda da güzel maçlar çıkardı.Neyse yolun açık olsun Rico Paşa
    hitap şekline dikkat et.saygılı ol karşında çocuk yok

ben burda görüşümü yazdım.kıyaslama yapmadım kıyaslayanların olduğunu söyledimnasıl anlıyorsun sen?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

sen kıyaslama yapmadan direk kıyaslama yapanların görüşüne ortak olmuşsun..bırakın artık bizim futbolcumuz sizden iyi kötü demeyi...konu ricardinho nun katar a gitmesi,alex le karşılaştırılması değil...ayrıca şunu belirteyim,futbolcuların performansı takımdan takıma değişebilir,bjk de kıyaslama yapacak ortamı bulduğunu sanmıyorum.kariyer dersen de bunu tartışamayız bile.hangisinin daha kariyerli olduğu çok açık..neyse tartışma olmasın konu farklı...

Mesaj Yetkileri