-
Çılgın Bir Gece...
AVEA'nın sponsorluğunda düzenlenen Galatasaray Çılgınlar Partisi, Galatasaray Adası'nda yaklaşık 3000 Galatasaray taraftarının katılımıyla gerçekleştirildi. Galatasaray şarkıları ve Ünlü DJ Suat Ateşdağlı ve DJ Birol Giray (BeeGee)'nın müzikleriyle coşan taraftarlar, İstanbul Boğazı'nı Galatasaray tezahüratlarıyla inlettiler. Hopdedik Ayhan'ın sunuculuğunu üstlendiği geceye Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Yönetim Kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik heyeti ile erkek ve bayan basketbol takımımızın oyuncuları da katıldılar.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat gecenin açılışında bir konuşma yaptı. Sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesilen konuşmasında Adnan Polat şunları söyledi:
"Bu şampiyonluğu lütfen bana mal etmeyin. Bu şampiyonluk hem mevcut Yönetim Kurulu'nun hem de önceki Yönetim Kurulu'nun ortak eseridir, onları alkışlayalım. Bu şampiyonluk, öncelikli olarak Galatasaray futbolcularının yüreğini sahaya koyarak kazandıkları bir şampiyonluktur. onları alkışlayalım. Bu şampiyonluk, her ne kadar 6 hafta kala bizi bırakıp gitmesine rağmen Kalli Feldkamp'ın da şampiyonluğudur. Onu da alkışlayalım. Bu şampiyonluk, Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yapan Burak Hoca'nın, Nezihi Hoca'nın, Cevat Hoca'nın şampiyonluğudur. Bu şampiyonluk Florya tesislerindeki tüm emekçilerin şampiyonluğudur. Ve en önemlisi bu şampiyonluk, gece gündüz Florya'da yatıp kalkan ve kendilerini Galatasaray'a vakfeden sevgili Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in şampiyonluğudur. Bu şampiyonluğun mimarları saydığım insanlardir. Ve en önemlisi bu şampiyonluk, Galatasaraylıların şampiyonluğudur, kutlu olsun.
Sevgili Galatasaraylılar, biz rakiplerimizi sahada yenerek büyüklüğümüzü kanıtlayalım, başka bir yöntemimiz olmaması lazım. Hep söylüyorum, bir çok kulübün imkanları olabilir, bütçeleri, tesisleri bizden büyük olabilir, ama Galatasaray'ın 526 yıllık kültürüne kimse sahip olamaz. O kültürü biz nezaketimizle, ayrıcalığımızla her yerde göstermeliyiz. Sizlerden bunu bekliyoruz."
Başkan Adnan Polat, daha sonra sahneye Çarşamba günü Fenerbahçe ile finalin son maçını oynayacak olan Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın oyuncularını davet ederek "Dişi aslanlarımız netice ne olursa olsun, bizim gönlümüzün aslanları oldular. Onlara final maçında iyi şanslar diliyoruz." dedi.
Gecede Supper Club dançılarının ateş gösterisi ve Brezilya dansları taraftarlarımızın büyük beğenisini kazandı. Şampiyonluk şarkıları ile devam eden geceyi havai fişek gösterileri süsledi. Boğazı sarı-kırmızı renklere boyayan havai fişek gösterileri sırasında Boğaziçi Köprüsü de sarı-kırmızı renklere
büründü. Galatasaray Çılgınlar Partisi sabahın ilk ışıklarına kadar müthiş bir coşkuyla devam etti.
Fotograflar:

Büyük Başkan ve saati (:

Yönetim, Futbolcu, Taraftar
Şampiyonsun GALATASARAY....
Mesaj Yetkileri