ama alparslan ben oyunu 10 küsür sene oynuyorum 5-6 sene sonra oyunda bir motor arabası 140-150 arası türk adam oluyor si nın kırıterlerine göre neredeyse bütün gençler pa larına ulaşıyorlar ama bizim ülkemizde öyle değilki
benim oyunda gökhan zanlar milanlara transfer oldu serkan krıntılılar vs hepsi avrupaya aktı gerçekte olacak şeymidir bu

bizim türklerde profesyonallik namına hiç birşey yokki ona bakılırsa sergen yalçına 185 pa verelim ne olacak yani ama hayatı boyunca 145 leri bile aşamadıki karaktersiz adamın tekiydi her zaman 3 senede bir oynardı sonra ben alexten daha iyi futbolcuyum derdi. ama alex şimdi şampiyonlar ligi çeyrek finali oynarken sen ne oynuyorsun bir bak aranızda 3-4 yaş var yani onu bırak kral bugün senden 3 yaş büyük şampiyonluk golünü atıyor sen takımını satıyorsun işte bizde genelde kral tarzı bulunmuyorda sergen tarzı bulunuyor ibrahim akınlar hasan özerler az futbolcumuydu fatih tekke müthiş bir pa sı vardı ümit karan gibi bir striker varmıdır avrupada vieri vardı zamanında ama noldu yada ne oluyor ancak bu kadar oluyor daha fazla ilerletemiyoruz aziz yıldırım 3 sene bağırdı yabancı kuralı kalksin diye onun için kaldırdılar gibi birşey noldu sonra selçuk şahini kestide noldu yerine yabancı maldonadoyu aldıda noldu 11 türkle galatasaray şampişyon olmadımı? türk futbolcusunu aşağılayan ben değilim türk futbolcuları ya kendilerini aşağılıyorlar yada onlarıyönetenlere kendilerini aşağılatıyorlar bugün bir servet izliyoruz sene başında 4-5 maç yapmadığı hata yoktu 4. hafta manisa maçında topu ıskaladıda galatasaray holoskonun ayağından golü yedi sonra ard arda oynatılınca gördük tomastan lucianodan daha iyi futbolcu olduğunu bugün uğur uçar ı mehmet topalı gördük bağıra bağıra anırta anırta geldiler buralara ben kemalinde ne büyük yetenekleri olduğunu biliyorum oynat 20 maç üst üste mehmet topal gibi olmazsa ben futbol yorumlamayı bırakırım selçuğun denizinde yeteneklerini biliyorum şurda kalecilik yeteneklerini beğenmesemde orkunun ve aykutun hatasından kaybedilen 2 maçı var galatasarayın 50 maçta sadece iki maç ama şimdi yabancı kaleci arıyorlar bu adamlar daha ne yapabilirdi diye düşünen de yok

ee böyle sistemde böyle notlar verirsen israilli araştırmacılara dönersin tabiki
kesinlikle katılımıyorum dün izlediğim 11 futbolcudan en fazla 3 ü hayatları boyunca 150 ca lara ulaşırlar ama yeteneksizliklerinden demiyorum bunu ha türk futbol sisteminden diyorum aziz yıldırım gibiler yüzünden diyorum