-
önce imperius a cvp veriyim. appiahın galatasaray ve ankaragücü maçında rakiplarinin bileğine ve arka adelesine yaptığı iki kasıtlı ve topla alakası olmayan darbesi es geçilmiş eğer bu darbeler biraz daha yerine otursaydı bu iki insanın ekmeği ile oynanmış olurdu. benim bir sürü arkadaşım manisalı bjkli trabzonlu sakaryalı kocaelili konyalı ve say say bitmez ve bu adamlar takımlarının taraftar gruplarında bunlardan duyduğum isimler bunlar... tulun sadece ima etmiş ve ondan sonra açıklama yapıp yanlış anlaşıldığını sölemiştir bu ne kadar doğru tartışılır ama en azından hatasını kapamaya yönelik bir harekettir. özaydınlının dediği ise çok mantıksızdır orda hakem hatalarına isyan eden hasan şaş ( ki isyanında kesinlikle haklı) bu cümleyi kullanmakta haklıdır o psikolojiye sende gir anlarsın futbol oynadıysan o psikolojiyi bilmen lazım. özaydınlı önce kendi takımının yaptıklarıyla uğraşıp sonra galatasaraya bulaşsın bence onun için en hayırlısı o. duyduğuma görede katılacağı bütün panelleri falan iptal etmiş sebebini bilen varsa yazarsa sevinir...
gunners'a teşvik primi türk futbolunun bir parçası haline gelmiştir ve bu gizli kapalıda olsa yapılıyodur ama bu sadece benim tahminim. alexin sevilmeme nedeni ise kendini yere bırakması ve sürekli penaltı beklemesi bkz son 2-3 maç ve trabzon maçında kazanılan penaltı. sevilip sevilmeme olayını imperius çıkarmıştır onu bence ona sölesen daha iyi olur benimde hiç umrumda değil bizim takımın seviliyo veya sevilmiyo olması. uyarma seviyesinede geçilecektir bu hareketler devam ederse bakta gör. bu arada ortamı gerecek herhangi bir yazı yazmadım bence kendi kendine gerilme ben sadece düşüncelerimi sakin ve seviyeli bir şekilde yazıyorum yani gerilcek bişi yok ortada
Mesaj Yetkileri