Haydi Es-Es...
İşte bu be BOLU kardeş takım finalde rakibini bekliyor...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Boluspor bakalım finalde ne yapacaklar![]()
Ben inanıyorum finalide alacağız.Bolusporumuz süper lige çıkacak![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Boluspor inş.TSL'ye çıkamaz..Onları TSL'de oynuycak kalitede bir takım olarak görmüyorum.
Katılıyorum Aygün...
Aygün merak etme sen desteklemiyorsan kesin Bolusporumuz süper ligde![]()
B0lu S.Lige B0lu S.Lige![]()
E.Şehirspor-D.Bakırspor maçı 0-0 bitti.Uzatmalarda da gol olmadı.Penaltılar atılıyor şuan.
Finale cıkan 2.takım 6-5 lik skorla Eskişehir oldu.
Es-Es Geliyor..Sıkı Durun...![]()
Tebrikler Es-Es.Bende Eskişehir'in gelmesini istiyorum açıkçası![]()
Bolu yada Es-Es gelsin diyordum ikisi de finalde. Yine de gönlüm Bolu dan yana..
Diyarbakırı destekliyordum cok sıkıntılı bir yıl oldu onlar için süper lig ilaç gibi gelecekti olmadı.Devre arasında Rize'den transfer olup takımı buralara akdar getiren Şadi kacırdı.Buraya kadarmıs.
İki sevdiğim takım finali oynuyor kim çıkarsa çıksın üzülmem ama Bolu gerçekten muhteşem bir iş çıkardı.Ayakta alkışlamak gerek.Eğer kupayı alırlarsa lige renk getireceklerini düşünüyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ya harbiden bizimkilerde bir sorun var,Play-offlara kadar süper getiriyorlar,rakiplerinin hepsini eziyorlar.Play-offlarda eleniyorlar.Gecen sene de böyle olmustu,üstün oldugumuz maci vermistik.Yazik vallahi.
Play-off finalinin adı Eskişehir-Bolu, kim çıkarsa çıksın sevineceğim,iki takıma da sempatim var çünkü.Boluspor çıkarsa lige renk katacaklarını düşünüyorum bende.Gönlümden geçen Eskişehirspor'un çıkması ..
Mustafa Ugur sagolsun icine etti bütün basarilarinin.Biz buraya ortaya koydugumuz hücum futboluyla geldik ama Es-Es macinda defansif oynamayi tercih etti,Hüseyin Kartali,Ufukhani oynatmadi anlamsiz bir bicimde.Sadi forvette cok yanliz kaldi.Es-Es de korkak futbol oynadi,eger hücum oynasaydik kesinlikle rahat yenerdik bunlari.Penaltilarda da kalecimizin üstüne 2 top geldi 2sini de yedi.Ne bicim bir kaleci bu yahu ?!
insanin ici aciyor vallahi,böyle pisi pisine kacan mactan sonra.
Acikcasi kimse yanlis anlamasin ama Diyarbakirin cikmamasina sevindim cok olay cikiyor tribunlerde gereksiz seyler oluyor.. Es-ES Bolu macinda Galatasaray icin Bolu ciksin derim cunku ES-ES deplasmani zor olur![]()
Burak abi senin destekledigin Karsikayakin da her macinda olaylar oluyor.
Millet bizi yanlis anliyor,biz olaylari baslatan taraf degiliz.Her macta pkk disari diye bagiriyorlar,tabi Tff buna seyirci kaliyor.Böyle hakaretlere seyirci kaliyor.Bunlar yüzünden takim futboldan cekilmeyi bile düsündü.Yani böyle alcaklarin oldugu yerde Diyarbakirsporu "kötü cocuk" olarak göstermek yanlis.
KSK maclarinda olay olmuyor bu sene hic olmadi gibi birsey sadece diyarbakir maclarinda olay olur. Biz sahaya inmeyiz biz rakip futbolculara saldirmayiz..Ben sizin deplasmanlarda degil kendi evinizde yaptiklarinizi soyluyorum... Herhalde bosu bosuna 6-7 mac seyircisiz oynamadiniz aslinda ceza daha buyuktu ama bukadarla yetindiler... pkk disari olayina gelince bazen herzaman degil tetikleyici faktorler oluyor.. ben tartismicam benim gorusum ve iyiki cikmadi
O olayin üstünden 2 yil gecti,tabi bir konu var Diyarbakirspor´u karalamak icin,onu kullanmamak olmaz demi ...
Ayrica bu sene neredeyse her macta pkk disari diye bagirdilar,tetikleyici faktör falan palavra.
2 yil gecti dedigin olayda adamlari dovdunuz be allah allah sakin sakin yaziyorum adami sinirlendirme sabah sabah adam gibi yazicaksan yaz yada sus.. tetikleyici faktorleri deplasman maclarina git gorursun KSK-diyarbakir macinda cikan olaylarda sor tanidiklarin varsa maca giden ozaman anlarsin once yazdiklarimi oku BAZEN demisim dimi herzaman degil adamin asabini bozma yasina uygun yaz
Yasima uygun yaziyorum zaten,sen de karsi rakibe saygili bir bicimde yaz.Ayrica karsinda cocuk yok senin,yönetici olmussun ama karsindakinle nasil konusacagini bilmiyorsun daha.Burasi senin agalik taslayacagin yer degil
Ben cok gittim izmirde Diyarbakirspor maclarina,bilmedigim birsey hakkinda bu kadar cok konusmam,tartismam.![]()
yoneticiligimle degil ben bizzat kendim olarak bana karsi saygisiz konusmana agalik taslarim burda orda heryerde bu 1!!! 2. si ben diyarbakir iyiki cikmadi dedim saygisizlik nerde pardon? sen saygisizlik gormemissin bu 2!! karsimdakiyle gayet normal konusurken bana saygisizca konusana bende gerekli cevabi veririm bu 3!!! sen haddini bileceksin bu 4!!! iyi izmirdeki maclara gittiysen cikan olaylarin sebebinide bilirsin bu 5!!! Karsimda benden 4 yas kucuk biri var cocuk mu var dedim?? buda 6!!!
Baran bu 3 etti. 4 etmez söyleyeyim. Ben sana ne demiştim seni uyardığımda? Benim de kökenim Mikaili aşiretinden geliyor, internetten araştır istersen. Kürtlere, Diyarbakırlılara edilen hiçbir sözü ben de kaldıramam, ama ters bir durum olduğunda karşındaki ile aynı şekilde devam etmen hoş değil. Bu mesajlar silinmeyecek, bunlar burada kalacak.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yahu olayi kisisellestiren ben degilim,neyse konu fazla uzamasin ...