Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 124 sonuç

Konu: 2007-2008 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray

hakkımızla şampiyon olduk mutluyuzz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hakettik sonuna kadar 6 maç seyircisiz oynadık yılmadık.Teknik Direktörümüz hasta oldu takımının başında maçlara çıkmadı yılmadık.Son 6 hafta Teknik Direktörümüz istifa etti,Teknik Direktörsüz oynadık yılmadık.Sonuç ne oldu en yakın sıradaki rakibimize 6 puan fark attık ve şampiyon olduk.ŞAMPİYON GALATASARAY
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Youtube bi ara acıldı video ekledim yine kapanmış

Nesil
    2006

Adnan Polat ve Yiğit Şardam'a Aslan Hayvanına eziyet ettikleri ve Hayvan Hakları Kurallarına uymadıkları için dava açıldı.

Gerçekten yapılan eziyetti. Keşke Aslan'ı bir sirk gösterisi hazırlansaydı. Daha güzel bir görsel şov olurdu.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Adnan Polat ve Yiğit Şardam'a Aslan Hayvanına eziyet ettikleri ve Hayvan Hakları Kurallarına uymadıkları için dava açıldı.

Gerçekten yapılan eziyetti. Keşke Aslan'ı bir sirk gösterisi hazırlansaydı. Daha güzel bir görsel şov olurdu.
    Bunu baska bir konuda belirtsen,bu konuyu karalamasak ?
    Söyleyeceklerimiz var bu konuda tabi ki,ama bu güzelim konuda tartismayalim bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray yönetimine suç duyurusu

Galatasaray Kulübü'nün şampiyonluk kutlamalarında stada aslan getirmesi tartışma yarattı. İTÜ Maden Fakültesi Yeraltı İşletmeciliği Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 12:55 TSİ 12 Mayıs 2008 Pazartesi
    İTÜ Maden Fakültesi Yeraltı İşletmeciliği Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, şampiyonluk kutlamaları sırasında stadyuma aslan getirerek, Hayvan Hakları Yasası'nı çiğnedikleri gerekçesiyle Galatasaray Kulübü yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin kendi mutluluklarını kafesin içindeki hayvanın mutsuzluğu üzerine kurduklarını savunan Kural, ''Bu, arenalarda hayat bulan bir dönemin ortaçağ düşüncesidir. 5198 sayılı Hayvan Hakları Yasası'na göre hayvanların gösteri amaçlı kullanılması kesinlikle yasaktır'' dedi.

Kural, Galatasaray gibi köklü bir kulübün bu yasayı milyonlarca kişinin gözleri önünde rahatça çiğnediğini öne sürerek, ''Tutsak, şaşkın, zavallı hayvanı kafesin içinde bir kamyonun arkasında stadyumda ışık, gürültü seli altında dolaştırdılar. Bu nasıl bir zihniyettir. Profesyonel yöneticilerin bu tutumu Galatasaray camiasına da zarar verdi. İnanıyoruz ki tüm Galatasaraylılar bu tablo karşısında mutlu olmadı. Hayvan hakları koruyucusu olarak, Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacağım'' diye konuştu.

Öte yandan Ege Doğa ve Hayvan Dostları Platformu Başkanı Sancar Maruflu da, Galatasaray'ın kutlamalarda aslan kullanılmasını kınadıklarını açıkladı.

Platform üyeleri arasında Galatasaraylıların da bulunduğunu belirten Maruflu, ''Gecenin bir saatinde gerçek bir aslanı iğneyle sakinleştirip bir kafes içinde şampiyonluk kutlamalarına getirip, aslanı ürküten ve tedirgin eden, şiddet uygulayan Galatasaray ilgililerini kınıyoruz ve protesto ediyoruz. Bu tutumlarıyla hayvan hakları ihlalcisi olan takımın cezalandırılması için Uluslararası Hayvan Hakları Birliğine, Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığına ve Türkiye Futbol Federasyonuna şikayet dilekçelerimizi yolladık. Ayrıca FIFA ve UEFA'ya da internet aracılığıyla başvuru yapacağız'' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Artık ne yapacaklarını şaşırdılar.Bravo .Olaya bakar mısınız ya
    Ne yapsak şikayet edicekler.

''Gecenin bir saatinde gerçek bir aslanı iğneyle sakinleştirip bir kafes içinde şampiyonluk kutlamalarına getirip, aslanı ürküten ve tedirgin eden, şiddet uygulayan Galatasaray ilgililerini kınıyoruz ve protesto ediyoruz.

Acaba Nasıl bir şiddet uyguladık.Size gülüyorum.
    Şampiyon olduk diyede şikayet edersiniz..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aslanı gerçek yuvasına götürmekte suç mu oluyo (: Hayvan ünlü oldu niye suç olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye'de sürekli yeni birşeyler moda oluyor. Bu dönemin modasıda "dava etmek"...

Bu süreç içerisinde aklına esen birşeyi bahane edip dava açıyor. O açıdan aldırmamak gerekir. Tabi aslanın oraya getirilmesi, dolaştırılması bana göre anlamsızdı o da ayrı bir konudur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    [youtube]5cNPcMl0Gpc[/youtube]

Youtube tekrar acılmış Kapanmadan izleyin

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Artık ne yapacaklarını şaşırdılar.Bravo .Olaya bakar mısınız ya
    Ne yapsak şikayet edicekler.

''Gecenin bir saatinde gerçek bir aslanı iğneyle sakinleştirip bir kafes içinde şampiyonluk kutlamalarına getirip, aslanı ürküten ve tedirgin eden, şiddet uygulayan Galatasaray ilgililerini kınıyoruz ve protesto ediyoruz.

Acaba Nasıl bir şiddet uyguladık.Size gülüyorum.
    Şampiyon olduk diyede şikayet edersiniz..
    Psikolojik şiddete maruz kalmış yok biz 25bin aslanın arasında kalmak istemezmişiz o da istemezmiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Durmak yok yola devam..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bunu baska bir konuda belirtsen,bu konuyu karalamasak ?
    Söyleyeceklerimiz var bu konuda tabi ki,ama bu güzelim konuda tartismayalim bunu.
    Zaten cezası adam başı 250 YTL bişey değil. Aslan Hayva'nın psikolojisi düşünmüyorlar. Ya başka konu açmak isterdim; ama iki satırlık cümle için açmadım. Buda bu kadar sevinimenin nazarı olur artık.

Hayir cok acayip birsey.Köln´ün simgesi kecidir,evlerinde oynadiklari her mactan önce sahaya keciyi getirirler,gezdirirler.Biz de isterdik Aslanin kafesten cikarmak,ama Aslan bu yahu Düsünmek bile korkunc.

Hem sahaya önceden ayaklari bagli Kartal getirenler,hindi getirenler vardi,ozaman neden bu
    İTÜ Maden Fakültesi Yeraltı İşletmeciliği Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural(Meslege dikkat) bu konuyu gündeme getirmemisti.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu aslanı görmek için kaldığı hayvanat bahçesine hergün yüzlerce ziyaretçi gelmeye başlamış. Hayvan için çok yararlı oldu bu.Ünlü oldu o kadar aslanın arasından

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Çılgın Bir Gece...

AVEA'nın sponsorluğunda düzenlenen Galatasaray Çılgınlar Partisi, Galatasaray Adası'nda yaklaşık 3000 Galatasaray taraftarının katılımıyla gerçekleştirildi. Galatasaray şarkıları ve Ünlü DJ Suat Ateşdağlı ve DJ Birol Giray (BeeGee)'nın müzikleriyle coşan taraftarlar, İstanbul Boğazı'nı Galatasaray tezahüratlarıyla inlettiler. Hopdedik Ayhan'ın sunuculuğunu üstlendiği geceye Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Yönetim Kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik heyeti ile erkek ve bayan basketbol takımımızın oyuncuları da katıldılar.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat gecenin açılışında bir konuşma yaptı. Sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesilen konuşmasında Adnan Polat şunları söyledi:

"Bu şampiyonluğu lütfen bana mal etmeyin. Bu şampiyonluk hem mevcut Yönetim Kurulu'nun hem de önceki Yönetim Kurulu'nun ortak eseridir, onları alkışlayalım. Bu şampiyonluk, öncelikli olarak Galatasaray futbolcularının yüreğini sahaya koyarak kazandıkları bir şampiyonluktur. onları alkışlayalım. Bu şampiyonluk, her ne kadar 6 hafta kala bizi bırakıp gitmesine rağmen Kalli Feldkamp'ın da şampiyonluğudur. Onu da alkışlayalım. Bu şampiyonluk, Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yapan Burak Hoca'nın, Nezihi Hoca'nın, Cevat Hoca'nın şampiyonluğudur. Bu şampiyonluk Florya tesislerindeki tüm emekçilerin şampiyonluğudur. Ve en önemlisi bu şampiyonluk, gece gündüz Florya'da yatıp kalkan ve kendilerini Galatasaray'a vakfeden sevgili Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in şampiyonluğudur. Bu şampiyonluğun mimarları saydığım insanlardir. Ve en önemlisi bu şampiyonluk, Galatasaraylıların şampiyonluğudur, kutlu olsun.
    Sevgili Galatasaraylılar, biz rakiplerimizi sahada yenerek büyüklüğümüzü kanıtlayalım, başka bir yöntemimiz olmaması lazım. Hep söylüyorum, bir çok kulübün imkanları olabilir, bütçeleri, tesisleri bizden büyük olabilir, ama Galatasaray'ın 526 yıllık kültürüne kimse sahip olamaz. O kültürü biz nezaketimizle, ayrıcalığımızla her yerde göstermeliyiz. Sizlerden bunu bekliyoruz."

Başkan Adnan Polat, daha sonra sahneye Çarşamba günü Fenerbahçe ile finalin son maçını oynayacak olan Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın oyuncularını davet ederek "Dişi aslanlarımız netice ne olursa olsun, bizim gönlümüzün aslanları oldular. Onlara final maçında iyi şanslar diliyoruz." dedi.

Gecede Supper Club dançılarının ateş gösterisi ve Brezilya dansları taraftarlarımızın büyük beğenisini kazandı. Şampiyonluk şarkıları ile devam eden geceyi havai fişek gösterileri süsledi. Boğazı sarı-kırmızı renklere boyayan havai fişek gösterileri sırasında Boğaziçi Köprüsü de sarı-kırmızı renklere
    büründü. Galatasaray Çılgınlar Partisi sabahın ilk ışıklarına kadar müthiş bir coşkuyla devam etti.

Fotograflar:

Büyük Başkan ve saati (:

Yönetim, Futbolcu, Taraftar
    Şampiyonsun GALATASARAY....

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bu aslanı görmek için kaldığı hayvanat bahçesine hergün yüzlerce ziyaretçi gelmeye başlamış. Hayvan için çok yararlı oldu bu.Ünlü oldu o kadar aslanın arasından
    Hayvan kendine sekreter tutsun. Bu kadar ziyaretçi ile nasıl uğraaşcak. Yakında rüşvet sistemi ile görülür. Bir biftek verene yüzünü gösterir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Talking

Gittim gördüm aslanı hayvanat bahçesinde.Çok mağdur durumda.25 bin kişinin arasında neye uğradığına şaşırmış.İlaç alıyormuş o şoktan kurtulmak için.Parasınıda vermemişler tam olarak.Eğer paramı alamazsam 5 maç kapattıracam Galatasaray'ın sahasını diyor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

adadaki gösteri çok güzeldi . Pankartta güzelmiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Show TV yi acın Cimbomlular. Galatasarayımız konuşulacak. Tüm yönetim orada.

Cimbomlu olmayanlar da yiyebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre izliyorum evet

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray'ı tebrik ederim...

ALLAH gönüllerine göre verdi diye düşünüyorum..

Seneye heves yapmayın Fenerbahce % 99 Şampiyon..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Seneye heves yapmayın Fenerbahce % 99 Şampiyon..
    her sene aynı şeyleri duymaktan ben yoruldum yaw...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    her sene aynı şeyleri duymaktan ben yoruldum yaw...
    Al benden de o kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Al benden de o kadar
    Benden de

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Benden de
    Benden de

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Benden de
    peki ben,benden de

evet ya 8 yıl oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Özel günler bölümüne vakti geldiğinde konuyu açarsınız. Ayrıca benden de muhabbetine de bir son verelim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Biraz geç kaldım ama Tebrikler Galatasaray..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

tebrikler galatasaray.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri