Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Fransa A Milli Takım Aday Kadrosu

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default Fransa A Milli Takım Aday Kadrosu

Kaleciler: Mickael Landreau (Paris Saint Germain), Sebastien Frey (Fiorentina/İtalya), Ulrich Rame (Bordeaux)

Savunma: Eric Abidal (Barcelona/İspanya), Julien Escude (Sevilla/İspanya), Patrice Evra (Manchester United/İngiltere), William Gallas (Arsenal/İngiltere), Philippe Mexes (AS Roma/İtalya), Bakary Sagna (Arsenal/İngiltere), Lilian Thuram (Barcelona/İspanya)

Orta Saha: Abou Diaby (Arsenal/İngiltere), Lassana Diarra (Chelsea/İngiltere), Mathieu Flamini (Arsenal/İngiltere), Claude Makelele (Chelsea/İngiltere), Jerome Rothen (Paris Saint Germain), Jeremy Toulalan (Lyon)

Forvet: Nicolas Anelka (Bolton/İngiltere), Karim Benzema (Lyon), Sidney Govou (Lyon), Thierry Henry (Barcelona/İspanya), Florent Malouda (Chelsea/İngiltere), Franck Ribery (Bayern Münih/Almanya), Hatem Ben Arfa (Lyon)
    Last edited by shamur1 : 15.Mayıs.2008 at 18:19

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok kaliteli kadroları var ama 10 numaraları yok bakalım ne yapacaklar ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fransayı beğenmedim bu turnuvada bişe yapamazlar bence

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Çok kaliteli kadroları var ama 10 numaraları yok bakalım ne yapacaklar ...
    Nasri ve Ben Arfa 10 numara oynayabilirler ama Zidane'nin yerini doldurmaları imkansızdır tabi..

Fransa'dan çok umutlu değilim.. Guruptan çıkıp eleneceklerdir..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fransa'dan bende pek bişey beklemiyorum ama takım genç(Nasri,Ben arfa) bir daha ki turnuvada çok iyi işler yapbilirler.

Nesil
    2006

Fransa bu turnuva'nın bir numaralı favorisi. Bu kadrosu ile ne kadar favori olduklarını gösteriyorlar. Takımda dikkatimi çeken çok fazla Afrika kökenli oyuncu olması. Fransa gibi beyaz ten kökenli olan insanların topluluğu siyahi bir kadro ile katılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Herkes forvete yazılmış görünce bu orta saha ile birşey olmaz dedim ama Ribery falan forvete yazılmış.

Fransa Henry ile bu turnuvanın 2. büyük favorisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Trezeguet yok.Dikkatimi çekti.

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Trezeguet yok.Dikkatimi çekti.
    O da Ümit Karan gibi durumunu önceden bilenlerden.Alinmayacagini söylemisti zaten.

yuh ya halamı Thuram genç bir adam al koy takıma ayıptır ya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

halbukı suanda serie a gol kralı.. fransa pek bırsey yapamaz gıbı gelıyor bana da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadro o kadarda kötü değil ama Domenech varken Fransa'dan başarı beklemek hayalcilik olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fransa'nın Başarılı olması çok zor Trezeguet neden yok anlamadım :S

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kadroya bak yıldızlar karması mübarek ama Trezeguet'inde olması gerekirdi.Valla bu kadroyla başarısız olmak işi bilmemektir..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Mayıs.2008 at 21:44
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gouvu ile anelkayı almış trezeguet yok be sen ne ahmak adamsın yaw seninde tutmuyorum fransa inşallah gruptan çıkamazsın (çıkamaz zaten)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Trezeguet yok Govou var ilginç!Bu teknik direktör ile bence de başarılı olamayacaklar

Teknik direktörün sol bekte ne yapacağını merak ediyorum.Abidal mi Evra mı olucak acaba?Abidal defansif yönü ağır basıyor,Evra'nın ise ofansif yönü,ataklara yaptığı destek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abidal stoperde oynayabilir aslında bende onu düşünmüştüm. kadroda silvestrede yok solak stoper yok yani mexes ve gallasta çok kısa kalır
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by extensor View Post
    abidal stoperde oynayabilir aslında bende onu düşünmüştüm. kadroda silvestrede yok solak stoper yok yani mexes ve gallasta çok kısa kalır
    Ama Gallas ve Mexes Fransa savunmasının garantisi.Savunmayı garantiye almak için ikisininde oynaması gerekli değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    mexes 1.87.

fransa da abidal oynar grubu garantilerse grubun son maçında evra oynatılır.

fransanın yarı finale kadar yolu var.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Thuram makalele faln bunalrı geçmesi lazım fransanın

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Samir Nasri yok mu yoksa ben mi göremedim?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Samir Nasri yok mu yoksa ben mi göremedim?
    Burda yazmıyor ama Nasri kadroda.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Domenech varken Fransa daha 1 asır bekler

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Savunmalarının Hepside Avrupada Oynuyor kadroları iyi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trezeguet'in yerine Gomis

Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, EURO 2008 öncesi 30 kişilik aday kadrosunu açıkladı. Kadroda büyük bir sürpriz bulunmuyor

Raymond Domenech, EURO 2008 öncesi geniş bir kadro açıkladı. Kadroya şimdilik 30 futbolcuyu dahil eden Fransız çalıştırıcı, 28 Mayıs'ta 23 kişilik son kadroyu açıklayacağını belirtti. Domenech, konuya ilişkin olarak düzenlediği basın toplantısında, "Sürpriz bekleyenler vardı. Gördüğünüz gibi, ilk sürpriz, herhangi bir sürprizin olmaması" diye konuştu.

Beklendiği gibi Juventus'ta forma giyen David Trezeguet'yi kadroya almayan Domenech'in ufak çaplı sürpriziyse, St-Etienne'de forma giyen ve adı Fenerbahçe'yle de geçen Bafetimbi Gomis'i 30 kişilik aday kadroya katması oldu. Kadroda, Chelsea'de forma giyen Fenerbahçe'nin eski golcüsü Nicolas Anelka'nın yanısıra, bu sezon Marsilya'da inişli çıkışlı bir grafik çizen Djibril Cisse de yeralıyor.

KALECİLER: Grégory Coupet (Lyon), Mickaël Landreau (Paris-SG), Sébastien Frey (Fiorentina/İTA), Steve Mandanda (Marsilya)

SAVUNMA: Eric Abidal (FC Barcelone/İSP), Jean-Alain Boumsong (Lyon), François Clerc (Lyon), Julien Escudé (FC Séville/İSP), Patrice Evra (Manchester United/İNG), William Gallas (Arsenal/İNG), Philippe Mexès (AS Rome/İTA), Willy Sagnol (Bayern Munich/ALM), Lilian Thuram (FC Barcelone/İSP), Sébastien Squillaci (Lyon)

ORTA SAHA: Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth/İNG), Mathieu Flamini (Arsenal/İNG), Claude Makelele (Chelsea/İNG), Jérémy Toulalan (Lyon), Patrick Vieira (Inter Milan/İTA)

HÜCUM: Nicolas Anelka (Chelsea/İNG), Hatem Ben Arfa (Lyon), Karim Benzema (Lyon), Djibril Cissé (Marsilya), Bafétimbi Gomis (Saint-Etienne), Thierry Henry (FC Barcelone/İSP), Florent Malouda (Chelsea/İNG), Sidney Govou (Lyon), Franck Ribéry (Bayern Munich/ALM), Samir Nasri (Marsilya)

Fransa milli takımı 27 Mayıs, 31 Mayıs ve 3 Haziran tarihlerinde sırasıyla Ekvador, Paraguay ve Kolombiya'yla hazırlık maçları yapacak.

Daha sonra EURO 2008 için İsviçre'ye gidecek olan Fransa, kendisi gibi C Grubu'nda yeralan İtalya, Hollanda ve Romanya'yla oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hazırlık maçları grup maçlarına göre çok basit olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden bu kadar alakasız hazırlık maçları alınmışki hepsi güney amerikalı
    Fikirlerim burada

Nesil