Quote Originally Posted by anilton View Post
"KARİYERİMDE ÇALIŞTIĞIM EN İYİ HOCA LUCESCU"

Sergen Yalçın, kariyeri boyunca çalıştığı en iyi teknik direktörün kim olduğu sorusuna ise net yanıt verdi: "Kesinlikle Lucescu. Muhteşem biriydi, süperdi. Lucescu için söylenebilecek hiç birşey yok. İnanın benim futbol hayatımda çalıştığım en iyi antrenördü. Komplekssiz bir insandı. Hiç kimseyle sorunu yoktu, sadece işini yapıyordu. Oyuncularını çok seviyordu ve oyuncularına yardım etmek için her şeyi yapıyordu. Bazı oyuncular Lucescu'ya karşı antrenmanlarda kötü tavırlar da sergiliyordu. Şaşırıyorduk "bir hoca bu tavırlara nasıl tahammül eder" diye. İnanılmaz bir insandı. Lucescu'nun gidişi Türk futbolu için büyük bir kayıptır. Rakibi öyle bir analiz ediyordu ki, rakibi futbolculara öyle bir anlatıyordu ki, özellikle Avrupa maçlarında bunu çok yaşadık, sahaya çıktığımız zaman rakibin nasıl oynayacağını biliyorduk. Rakibi çok iyi analiz ediyordu. Sürekli maç seyrederdik. Hatta takımda olay çıkyordu, "devamlı maç seyredilir mi?" diye. Ama bunun sayesinde rakibin neler yapabileceğini öğreniyorduk. Tüm oyuncuları tanıyorduk. Bana göre muhteşem bir antrenördü."

Luce için anLatıLabiLecek herşeyi kısaca özetLemiş. Ne kadar büyük bir hoca oLduğunu gösteriyor. Sergen gibi şımarık bir adam biLe böyLe bir insana saygı duyuyorsa diyecek birşey yok, Sergen içinde söyLenenecek bir keLime yok. Efsaneydi.