1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Eskişehir Süper Lig'de

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Boluspor´u destekliyorum.
    Eskisehirsporu destekleyecektim ama Galatasarayli taraftarlara yapilanlardan sonra sogudum o sevdigim taraftarlardan.Ayrica Unakitan gibi bir adam var orada.
    Bakan yardimiyla geldiler buraya.Ben istemiyorum onlarin Süper lige cikmasini.
    Bende Boluspor'u destekliyorum ama Kasımpaşa'da başbakan yardımıyla çıktı kesin düşmez gibi cümleler kullanıldı.Ama Kasımpaşaspor ligden düştü.Yine aynı şey.Diyarbakırspor'u yendi diye ve bu bakan sağcı olduğu için bakan yardımı oluyor ilginç.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Bende Boluspor'u destekliyorum ama Kasımpaşa'da başbakan yardımıyla çıktı kesin düşmez gibi cümleler kullanıldı.Ama Kasımpaşaspor ligden düştü.Yine aynı şey.Diyarbakırspor'u yendi diye ve bu bakan sağcı olduğu için bakan yardımı oluyor ilginç.
    Rize & Kasımpaşa'da başbakanın takımı deniliyordu. Bu ligde %100 kalır diyorlardı. Biri 18. biride 17. olarak ligi bitirdi.

Devlet liderlerinin takıma torpil geçiliyor denmesi tamamen komedidir. He torpil yapılıyorsa, amatör kümede veya üçüncü ligde yapılır. Üst düzey liglerde böyle işler olmaz. Olsaydı, İzmir & Adana takımları Süper Ligde olurdu.

Mesaj Yetkileri