Quote Originally Posted by ABOOO
Bülent Tulun'un açıklamalarını da söylememiştim, Kayseri Erciyesspor maçı için Fenerbahçe aleyhine yaptığı sözleri de ekliyorum.Ardından da o manada söylemedim diye kurtulmaya çalışıyor.

Atatürk'ün kulüplere ziyaretleri ve imzaları sahte olamaz!
Bu kadar basit değil; tez değildir o, pislik at izi kalsındır.

İki kulüp de hatalar yapmıştır, kimseyi üstün görmeyin!
Bu kadar fanatik olmayın rica ediyorum.

Neye göre Galatasaray Dergisi bir değerlendirme yapmış, hipotezi bile yok!
Tamamen iz kalması için uydurulmuş bir safsata.
Neden sahte olamasin? Imzanin bulundugu defterin yanginda kayboldugu (Sukru Saracoglu'nun kitabina gore) ve seneler sonra kimligi belli olmayan bir kisi tarafindan Fenerbahce kulubune bagislandigi goz onune alinirsa bu makul bir suphedir.

Ortaya konan belgelere gore Mustafa Kemal o Fenerbahce kulubunu ziyaret ettigi gosteren belgelerin tarihinde yurt disinda olabilecegini gosteriyor. Belki bu ortaya konan belge noksan. Belki de Fenerbahce'yi ziyaretinde atilan tarih yanlistir. Bu olamaz mi yani? Hic yanlis tarih atmadiniz mi siz? Veya elinize hic bir zaman guvenilir ama bazi detaylari eksik olan belge gecmedimi elinize?

Hipotez dogrudur veya yanlistir konu bu degil zaten. Ancak bu hipotez ortada yeterli kanit yoksa ortaya atilmaz. Benim kisisel gorusum, kesinlike Turkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal'in takim kavgalarina karistirilmamasidir.