Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Kulup Yoneticileri Daha Duyarli Olmali

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua5099
    Neden sahte olamasin? Imzanin bulundugu defterin yanginda kayboldugu (Sukru Saracoglu'nun kitabina gore) ve seneler sonra kimligi belli olmayan bir kisi tarafindan Fenerbahce kulubune bagislandigi goz onune alinirsa bu makul bir suphedir.

Ortaya konan belgelere gore Mustafa Kemal o Fenerbahce kulubunu ziyaret ettigi gosteren belgelerin tarihinde yurt disinda olabilecegini gosteriyor. Belki bu ortaya konan belge noksan. Belki de Fenerbahce'yi ziyaretinde atilan tarih yanlistir. Bu olamaz mi yani? Hic yanlis tarih atmadiniz mi siz? Veya elinize hic bir zaman guvenilir ama bazi detaylari eksik olan belge gecmedimi elinize?

Hipotez dogrudur veya yanlistir konu bu degil zaten. Ancak bu hipotez ortada yeterli kanit yoksa ortaya atilmaz. Benim kisisel gorusum, kesinlike Turkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal'in takim kavgalarina karistirilmamasidir.
    Çok komik bir hipotez.
    Mustafa Kemal Atatürk Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan birini gezmeyecek?!

Tabi ki gerçek o imza!
    Yangın çıkabilir, bundan doğal ner var ki!

Hipotez'in gerekçeleri nedir?!
    Gezin bakalım, bir çok yangından kurtarılmış belge bulacaksınız resmi dairelerde ...

Atatürk'ün ziyaretlerini konu alıp saygısızca Fenerbahçe'yi aşağılamaya çalışmak şark kurnazlığıdır!

Daha kötüsü özür dilemeye bile tenezzül edemeyen, Galatasaray Dergisi'ne karışmıyoruz diyebilecek kadar da kolaycı bir yönetime sahip bir kulüp!
    100 yıllık Galatasaray Kulübü'ne yakışmayan bir yönetim..

Sende bu fanatik yöneticilere katılıyorsun, hiç yakıştıramadım sana!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by imperius
    ayrıca benım burda rahatsız oldugum her seferınde fenerbahce oyuncusu taraftarı baskanı yonetıcısının yapmıs oldugu hareketler acıklamalar tartısılıo..bu kadar tek taraflı olunmasına ve fb dusmanlıgından rahatsızım..perpetua 5099
    Benim sahsen Fenerbahce veya baska bir kulup dusmanligim yok. Her ne kadar en cok sempati duydugum takim Galatasaray olsa da Fenerbahce avrupa'da mac yaptigi zaman mumkunse isten eve erken gelip o maclari seyrederim ve basarili olmasini gonulden isterim.

Belli kisilerin tarafli bir sekilde yipratma calismalari olmadigini iddia etmiyorum ancak her zaman icin taraftar gibi bakmak ve sadece kendi kulubunun cikarlari icin dusunce beyan etmek yerine sadece kendi dogru bildigini savunmak cok daha dogru olur. Bunda ilk adim da sen yaptin ben yaparim, senin yaptigin benimkinden daha iyi veya kotu gibi munakasalara son vermek olmali. Yanlisi gorunce kulube bakmadan yanlis diyebilmek gerekli.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO
    Çok komik bir hipotez.
    Mustafa Kemal Atatürk Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan birini gezmeyecek?!
    Yazimin ikinci kisiminda, Fenerbahce'yi ziyaret ettigi tarih yanlis yazilmis olabilir dedim. Ben ziyaret etmedigini kesinlikle dusunmuyorum. Tam tersine ortada iki ayri belge varsa bunlardan hangisinin dogru oldugunu ortaya cikarmayi istemek kadar dogal birsey dusunemiyorum. En basidinden ziyaretci defterinde tarih yanlis yazilmis veya Galatasaray dergisinde yayinlanan bilgiler eksik olabilir. Hangisinin dogru oldugunu ortaya cikarmayi istendigi icin arastirma yapilmasi yanlismidir ki?

Bu arada imzanin gercek oldugu da yapilan arastirma ile tescillenir. Ayrica imza gercek olmasa bile, bu Fenerbahce kulubunu ziyaret etmedigini de kanitlamaz. Bu arastirmanin yapilmasini ve imzanin Ata tarafindan atildiginin kanitlanmasini bir milli degeri korumak acisindan ozellikle Fenerbahce kulubunun istemesi gerekir bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bakın arkadaşlar burası sizlerin atışma alanınız değildir. Burası futbol konusunda fikirlerinizi önerilerini diğer üyelerimiz ile paylaşıp kritik yapacağınız bir platformdur. Kaldı ki tüm forumda bu sistem işler.

Kimse kimse ile kişisel münakaşaya giremez, varsa sorun, sizi rahatsız eden birisi o mesajın içinde bulunan işaretine tıklayın ve bize bildirin. Bunu forum üzerinden kişisel tartışmaya dökerseniz bundan hem siz hemde bu tartışmaya katılanlar zarar görür.

Burada kimse kimsenin huzurunu bozamaz, insanların keyfini kaçıramaz. Başkalarının bilgi edinme hakkını, sohbet etme hakkını gaspedemezsiniz. Konuları kişisel boyuta indirenleri biz bu kategoriye dahil ederiz ve gerekli cezayı veririz.

Bizim asıl amacımız üyeyi forumda tutmaktır. Bir üyeye ceza vermek çok kolaydır ama biz onu uyarmayı, yaptığı hatayı göstermeyi ve bir daha yapmaması için gerekli açıklamaları yapmayı tercih ediyoruz. elimizden geldiğince ceza vermemeye çalışıyoruz. Ancak sizlerinde bizim bu tavrımıza karşılık vermeniz ve forum kurallarına riayet ederek mesajlaşmanız gerekir.

Kurallarımızda fanatizm'in her çeşiti yasaktır. Ancak lütfen bu kural her yazılanı fanatiklik içinde değerlendirmenize neden olmasın. Olaylar arasındaki bağlantıyı iyi kurun, mesajları iyi süzün ve ona göre cevabınızı verin. Eğer gerçekten fanatizm yaptığını düşünüyorsanız cevap vermek yerine işareti ile bizleri ikaz edin.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

gunners, imperius ve londonboy adlı kullanıcıların aynı kullanıcılar olduğunu tespit ettik. Üç hesabı da IP ve mail banı koyarak kapadık....

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

abi eğer bu yazıyı yazmamam gerekiyosa silebilirsinde adam sitede kendi kendine konuşuyodu valla çok garip bişey

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    gunners, imperius ve londonboy adlı kullanıcıların aynı kullanıcılar olduğunu tespit ettik. Üç hesabı da IP ve mail banı koyarak kapadık....
    konuyla ilgi görüşümü en başta belirtmiştim zaten ama bu gerçekten enteresan bir vakka...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri