Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Galatasaray: 3 - Gençlerbirliği: 0

Default Galatasaray: 3 - Gençlerbirliği: 0

Kadrolar
    Galatasaray
    Mondragon, Tomas, Emre Aşık, Ergün, Ayhan, Volkan, Hasan Şaş, Cihan, İliç, Necati, Hakan Şükür
    Yedekler
    Aykut, Uğur Demirok, Heinz, Aydın, Ferhat, Hasan Kabze, Özgürcan

Gençlerbirliği
    Gökhan, Tuna, Eren, Risp, İsmail, Mehmet Çakır, Ayman, Mehmet Nas, Tayfun, Uğur Boral, Isaac
    Yedekler
    Ferhat, Baki, Sedat, Ercüment, Ali Cansun, D. Solomon Abwo

Sarı Kart: Ayhan, Emre Aşık, Hasan Şaş, Volkan (Galatasaray); Uğur Boral, İsmail (Gençlerbirliği)
    Kırmızı Kart: Yok

Goller
    8' Necati (Pen.) (1-0)
    21' Necati (Pen.) (2-0)
    48' İliç (3-0)

>İlk Yarı
    1' Maça Galatasaray'ın vuruşu ile başlandı. Galatasaray taraftarının maça ilgisi büyük. Çok az boşluklar dışında tribünler tamamen dolu.
    3' Galatasaray maça hızlı başladı. Hasan Şaş'ın sağ kanattan getirdiği topa Mehmet Nas, yatarak müdahale etti. Galatasaray tac atışı ile yeni bir atak hazırlığında.
    5' Mehmet Nas, Galatasaray ceza alanında dört savunma oyuncusunun arasında kaldı. Kısa pasıyla buluşan Isaac'ın vuruşu, Mondragon'da kaldı.
    8' Gooooollllllllllll gooooolllllllllllllll goooooolllllllll. Necati'nin golü. Hasan Şaş, sağ kanattan taşıdığı topla çok hızlı çıktı. Ceza alanına ortasına hareketlenen Hakan Şükür, Risp'in müdahalesiyle yerde kaldı hakem, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Necati, sağ ayağının içiyle, kaleci Gökhan'ı ters köşeye yatırarak topu sağ köşeden filelere gönderdi: 1-0
    12' Galatasaray sağ kanattan etkili geliyor. Ayhan, taşıdığı topu Hasan Şaş'a verdi. Hasan orta yapmak isterken Gençlerbirliği savunması kademeye girerek topu uzaklaştırdı.
    14' Orta alanda kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.
    17' Uğur Boral'ın Galatasaray ceza alanı sağ çaprazından kullandığı frikik, Mondragon'un kucağında kaldı.
    19' Orta alanın solundan atılan uzun pasına koşan Tayfun Korkut, topa yetişemedi ve pozisyon aut ile sonuçlandı.
    21' Gooooollllllllllll gooooolllllllllllllll goooooolllllllll. Necati'nin ikinci gölü. Galatasaray'a göre sağ taraftan kullanılan köşe atışına Hakan Şükür'ün yaptığı kafa vuruşunu İsmail elleriyle karşıladı, hakem ikinci kez beyaz noktayı gösterdi. Atışı kullanan Necati, ilk golün tekrarını yaptı: 2-0 Penaltıya itiraz eden Uğur Boral, maçın ilk sarı kartını gördü.
    23' Golden hemen sonra Gençlerbirliği hızlı çıktı. Ancak Galatasaray savunması kademeye girerek topu kontrol etti.
    27' Gençlerbirliği ceza sahasının 5 metre kadar önünde top kafalardan sekiyor.
    29' Hasan Şaş, sağ kanattan yine etkili geldi. Uzun pasında top, Gençlerbirliği savunmasının bakışları arasında sekerek sol taraftaki Ayhan'a geldi. Ayhan'ın sert vuruşunu kaleci Gökhan güçlükle önledi.
    31' Uğur Boral'ın sağ çaprazdan kullandığı serbest atışı Hakan Şükür kafayla çıkardı.
    33' Ergün, sol taraftan ceza alanı içine iyi çevirdi. Topla buluşan Necati'nin pozisyonunu Uğur Boral bozdu.
    35' Orta alanda, Tuna'nın Ayhan'a yaptığı faul sonrası ortam bir anda gerildi. Hakem, pozisyonun ardından Ayhan ve İsmail'e sarı kartını gösterdi.
    38' Oyun bir süre durakladıktan sonra yeniden başladı. Galatasaray taraftarının coşkulu tezahüratı aralıksız devam ediyor. Topa sahip olma oranlarında Galatasaray'ın yüzde 52 ile üstünlüğü var.
    42' Uğur Boral'ın sağ çaprazdan kullandığı frikik Galatasaray barajından döndü. Tomas topu uzaklaştırdı.
    44' Orta alandan atılan uzun pasa İliç koştu. Kaleci Gökhan topu uzaklaştırmak için ileri çıktı. Ayman'dan sıyrılan İliç, Gökhan'ın yanından topu kaleye gönderdi. Top, az farkla yan ağlarda kaldı.
    45' Cihan'ın nefis pasına Hakan Şükür koştu, ancak Risp araya girerek pozisyonu önledi. Hakem maça 3 dakika uzatma işaret etti.
    45+2' Isaac, Galatasaray ceza alanının hemen dışında Emre Aşık'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem frikik işaret etti ve Emre'ye sarı kart gösterdi.
    45+3' Frikik atışında 9.15'lik mesafeyi bozduğu gerekçesiyle Hasan Şaş'a sarı kart çıktı.
    45+4' Tekrarlanan frikik atışı, Galatsaray defanasından sekti. Emre Aşık topu uzaklaştırdı. Hakem, ilk yarının son düdüğünü çaldı.

Maçın ilk yarısı, Necati'nin iki ile sona erdi.

>İkinci Yarı
    46' İkinci yarı Gençlerbirliği'nin vuruşu ile açıldı.
    47' Takımlar, ilk yarıdaki kadrolarıyla sahada. Oyuncu değişikliği yok.
    48' Gooooollllllllllll gooooolllllllllllllll goooooolllllllll. Saşa İliç'in golü. İkinci yarı golle açıldı. Hasan Şaş, orta yuvarlak üzerinden nefis bir pas attı. Topu alan İliç, İsmail'e rağmen sert bir vuruşla Gençlerbirliği filelerini havalandırdı: 3-0
    51' Gençlerbirliği'nde İsmail'in yerine Ali Cansun oyunda. Kaptanlık pazubandı Uğur Boral'da.
    53' Sağ kanattan atılan uzun pas, Uğur Boral'da kaldı. Uğur'un vuruşu sol kale direğine çarparak dışarı çıktı.
    57' Sağ kanattan atılan pası alan Ali Cansun'un şutu, Mondragon'un üzerinden auta çıktı.
    58' Ali Cansun, ceza alanı çizgisi üzerinde Emre Aşık'ın müdahalesiyle yerde kaldı, hakem üçüncü kez penaltı noktasını işaret etti. Uğur Boral'ın vuruşunu Mondragon, sol direğini dibine uzanarak kornere çeldi. Korner atışı sonuç getirmedi.
    60' Gençlerbirliği'nin kullandığı köşe atışını Cihan uzaklaştırdı.
    64' Tuna'nın sağ kanattan ortasına Risp'in vurduğu cılız kafa vuruşu, uzak mesafeli auta çıktı.
    66' Hasan Şaş'ın uzaktan vuruşu Gençlerbirliği kalesinin üzerinden auta çıktı.
    68' Ali Cansun'un ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Uğur Boral'ın yerden sert vuruşunu, açıyı kapatan Mondragon dizleriyle uzaklaştırdı.
    70' Hasan Şaş'ın zor pozisyonda pasına tam çizgi üzerinde yetişen Necati, Tuna'dan sıyrılıp yerden kaleye paralel ortaladı. Hakan Şükür boş kaleye dokunamadı.
    72' Necati, Gençlerbirliği ceza alanında iki rakibinin arasından müsait pozisyondaki Hakan Şükür'e topu atmayı başarmadı.
    74' Gençlerbirliği'nde Isaac'in yerine Sedat oyuna girdi.
    77' Uğur Boral, sol kanattan ortayı kesti. Mehmet Çakır, kaleye iki adım mesafede topa dokundu. Mondragon harika bir refleksle mutlak bir golü önledi. Dönen topa bu kez Ali Cansun dokundu, Mondragon ikinci pozisyonda da başarılıydı.
    81' İliç, Ayman'ın müdahalesiyle yerde kaldı.
    83' Maç orta alan mücadelesi şeklinde sürüyor. Galatasaray taraftarının coşkusu hız kesmiyor.
    85' Saşa İliç, yerini Aydın'a bıraktı.
    86' Volkan, hakeme itirazları sonucu hakemden sarı kart gördü.
    89' Ayman, frikik atışında pası Eren'e verdi. Eren'in şutu Galatasaray barajından döndü.
    90' Galatasaray'da, Emre'nin yerine Uğur Demirok oyunda. Hakem maça 3 dakika uzatma işaret etti.
    90+2' Ergün'ün yerine Ferhat oyunda.

Maç Bitti

ALINTIDIR

Yine güzel bir maç oldu. Galatasaray'ın kendi sahasında ki belki en zor maçlardan biriydi. Böylece bu maçı kazanarak yarıştan kopmadık. Bu gidişle şampiyonluğa ulaşırız gibime geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

nobreyi eleştiren arkadaşlardan hakan şükür yorumu bekliyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

galatasaraya helal olsun bu kadar zorlukla buraya kadar getirdiler işi bundan sonra şampiyon olamazlarsa bidaha zor toparlanırlar.ben bir bursasporlu olarak cimbomu tebrik ediyorum...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by sekopej
    nobreyi eleştiren arkadaşlardan hakan şükür yorumu bekliyorum...
    Arkadaşım lütfen konumuzu yeniden Galatasaray - Fenerbahçe tartışmasına döndürmeyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

yo ben tartışma yaratmak için demedim. zaten tartışmaya da girmeyeceğim bu nedenle 1 hafta ceza aldım sadece fm hakkında yazı yazacağım demiştim ama hakanın yaptığından sonra nobreye ve fenere haksızlık yapılmıyor mu diye düşünüyorum. bu benim fikrimdir. isteyen katılır isteyen katılmaz. (ben tartışma olmasın diye zaten yeni konu açıp yazmadım)
    "YÜCE ATATÜRK"

yo ben tartışma yaratmak için demedim. zaten tartışmaya da girmeyeceğim bu nedenle 1 hafta ceza aldım sadece fm hakkında yazı yazacağım demiştim ama hakanın yaptığından sonra nobreye ve fenere haksızlık yapılmıyor mu diye düşünüyorum. bu benim fikrimdir. isteyen katılır isteyen katılmaz. (ben tartışma olmasın diye zaten yeni konu açıp yazmadım)
    Ben dışarıda olduğum için maçın son dakikasına yetiştim. Hakan'ın ne yaptığını söylermisin acaba?

Galatasaray net bir skor elde etti..Belki de kimse beklemiyordu bu skoru...

G.Birliği gerçekten çok iyi oynadı daha doğrusu çok atak geliştir;Galatasaray ise özellikle 3.
    golden sonra çok iyi pas yaptı.Her iki takımda maça çok iyi çalışmışlar isim ve lig sıralamasına
    yakışır zevkte bir maç oldu..

3 Penaltı da bence doğru idi,hakem bugün baya iyiydi..İlk penaltı da belki itirazlar
    saha dışında da olacaktır ama o posizyon fouldür ve böyle düdükler çala çala futbolcularımız
    ceza sahasında daha dikkatli olacaklardır onun için böyle posizyonlar hep oluyor hem penaltı olması lazım ama her hakem vermiyor ..

Mondragon olmasa Galatasaray bu maçta puan kaybedebilirdi..Penaltıyı ve iki tane Uğur Boral'ın posizyonunu çıkarttı bir de bir posizyoın daha çıkarttı ki aklıma Uefa Kupası maçındaki Henry'nin posizyonu geldi..

G.Birliği belki bugün Galatasaray'dan daha iyi posizyonlar buldu yeri geldi oyunun hakimi oldu ama Galatasaray da iyi pas yaptı,girdiği posizonları değerlendirdi..

G.Birliği böyle oyanamaya devam etsin 3. bile olabilir bence bu sene olmasa bile bir dahaki sene..

Bir de parantez açalım..Geçen hafta daha doğrusu haftaiçi Galatasaray'ın defansı Sabri-Song-Tomas-Ferhat idi
    Ama bugün Cihan-Emre-Tomas-Ergün idi..Yani 3 yeni adam vardı bu kadar posizyona doğal diyorum..Emre Aşık da kırmızı kart görmeli idi gerek penaltı posizyonu ve oyundan çıkmadan önceki foulde sarı kart görmeli idi..2 sarı karttandan oyundan atılırdı..Ama maç eksiğine rağmen Emre de Song'u fazla aratmadı ama yine Song olsun daha iyi Hiç olmasa sağ bek Song göbekte Emre-Tomas olsun

G.Birliği ligimize tat veren ekiplerinden biri ve çok iyi hücum yapan bir takım..Defansına ve ortasahasına bir yıldız trasnfer bir dahaki sene takımı en az Uefa'ya götürür kanaatindeyim..Bugün Uğur Boral biraz daha dikkatli olsa idi belki Galatasaray 3 puan alamazdı ya da çok zorlanırdı..

Galatasaray ve G.Birliğine başarıların devamını dilerim ...
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

maçın başındaki ilk penaltı Risp in bi müdahalesini göremedim ben hakana fakat hakem penaltı verdi. tamam olabilir hakem hata yapmıştır ama hakanın bile bile bu kadar sevinmesi bana dediğim gibi nobreye haksızlık yapılmış gibi geliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Dostum FUTBOL OYUN KURALLARINA göre o fouldür,yine FUTBOL OYUN KURALLARINA göre ceza sahasındaki fouller penaltıdır..Her maçta böyle penaltılar oluyor keşke her maç verilse de böyle posizyonlar azalsa
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

neyse hakem tartışmayalım hakem kararını sahada vermiştir ve o orada kalmıştır. umarım şampiyonun belirlenmesinde takımların performansı belirlyici olur.
    saygılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

maçın başındaki ilk penaltı Risp in bi müdahalesini göremedim ben hakana fakat hakem penaltı verdi. tamam olabilir hakem hata yapmıştır ama hakanın bile bile bu kadar sevinmesi bana dediğim gibi nobreye haksızlık yapılmış gibi geliyor.
    Anladım. Peki şöyle diyelim. Hakan Şükür'ün daha önce ki senelerde ve bu sene (bu maç dışında) böyle bir hareketini gördün mü? Ayrıca ben Fenerbahçenin her maçını izlemeye çalışıyorum. Nobre bu hareketleri her maç tekrarlıyor. İkisi bakımından karşılaştırmak biraz saçma olur gibime geliyor. Ama tabiki bu senin görüşün.

Konumuza dönersek, Kerem'inde dediği gibi bu sene Gençlerbirliği çok iyi takım kurmuş. Yavaş yavaş eski gücüne kavuşuyor gibi..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

anelka elle gol attıktan sonra nası sevindiyse hakanda penaltıdan sonra o kdr sevinmiştir doğaldır normaldir

maça gelirsek : ben galatasaray'ın gerçekten çok zorlanacağını düşünmüştüm ama 90 dk boyunca gerçekten inanılmaz mücadele eti. daha doğrusu bu işi her iki takımda yaptı. o yüzden gerçekten iki takımı da tebrik etmek lazım. maçın yıldızı necati seçildi ama bence mondragondu. hem penaltıyı çıkardı hemde penaltıdan sonra altıpasın üstünde gerçekten çok zor bi top çıkardı.

ayrıca song'a da büyük eleştiri yapıyorum. yazı diyorum. sen zaten paranı alamıyosun uzun zmndır bu haftaya kadar da alamamışın bu saatten sonra böyle davranmanın ne anlamı var? yaptığı protesto bana biraz saçma geldi açıkçası.

her iki takımı da can-ı yürekten kutluyorum. özellikle gençlerbirliğini.. bu sene olmasa bile seneye gerçekten uefaya gideceklerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

maç hakkındaki görüşlerim de gerçekten gs iyi top oynamadı ama maçı kafalarında maçtan önce kazanmışlar. yaptıkları mücadele bunu gösteriyordu. yani benim itiraz ettiğim pozisyon olmasaydı da gs yine galip gelebilirdi.çünkü bunu istiyorlardı.
    bir de şunu belirtmek istiyorum ne alaka diyenler olabilir ama rıza hoca youlayı bjk ye alarak hem kendini hem youlayı hem de gençleri yaktı bence. isaac yerine youla olsaydı çok farklı gençler olabilirdi gibi geliyor bana...
    saygılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

isaac bnm bu dünyada gördüğüm en bencil futbolcu.. gerçekten bu gece penaltıları fln bi kenara bırakırsak isaac'in yaptığı hatalar gençlerbirliğini mahvetmiştir. önünde iki adam bomboş koşarken -pas atsa adamlar mondiyle karşı karşıya- 25 metreden vurmaya kalkıyor adam. bu konuda sana katılıyorum sekopej

Nesil
    2003

Bence ilk penalti cok agir bir karardi. Goruntuyu cok net goremedim ancak Risp'in penalti verilecek bir mudahelesi yok gibi geldi. Ancak Hakan normalde kolay kolay dusen bir futbolcu degildir (en azindan gencliginde ) bu da hakemi yaniltmis olabilir.

Ikinci penalti bence dogru cunku Ismail Gulduren topa Hakan kafa ile vururken elleri havada pozisyona giriyordu. Daginik bir sekilde o pozisyona girmesinin cezasini odedi bir bakima.

Galatasaray'in mucadele seviyesi yuksekti. Zaten erken one gecince ve daha fazla kontra oynayinca Genclerbirligi daha kolay Galatasaray kalesine geldi. Ozellikle 65. dakikadan sonra Gerets'in oyuncu degistirme konusunda gec kalmasi Galatasaray'in orta sahada kontraya cikmasini zorlastirdi. Ozellikle Cihan'in Ugur Boral karsisinda her zamanki vucudunu kullanmadan defans yapma hastaligini devam ettirdi ve o kanattan cok pozisyon verdi. Bence bu kanadi kapatmak icin Ugur Ucar'in oyuna girmesi daha dogru olurdu.

Genclerbirligi ilk asamada cok iyi mucedele eden ve agresif bir takim. Skor belki de 3-0 olmamaliydi ancak ozellikle Mondragon'un bir kac mucizevi kurtarisi sayesinde gol atamayi barasamadi. Bence Genclerbirligi gelecek sezona Ugur Boral'dan bosalan yerei iyi bir transfer yapar ve kdrosunu korumayi basarir ve orta sahaya Appiah tipi bir oyuncu eklerse yine ust siralara oynayan hatta ilk 3'e girebilecek bir takim olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

abi hakanı tartışmaya gerek yok ben henüz pozisyonu göemedim ama hakan düştüyse kesin bi şarj vardır hakan nobre gibi her maç artistlik yapan bi futbolcu değil çünkü

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

ilk penaltı faul var ama genelde verilmez, alışkın değiliz; ayrıca nobre ne alaka ? nobre kaleciyi geçip boş kalaye vuracağı halde kendini yere atacak kadar ufak bir oyuncudur.. hakanın sırtına müdaheles var, hakan haybeye düşmedi yani..

hakemin penaltı kararları doğru ..

gençlerin forvetleri kötü kanatları iyi.. ali cansun da galatasaraya çalıştı adeta

gerets de çok bekledi, ortasahayı rakibe bıraktı

18. Default

güzel maçtı gerçekten.yücelle(comandante) maçtaydık penaltılar karşı kalede oldu tam göremedik de hakanın olayı bize yakın kaledeydi.tribünden penaltı gibi gözüktü...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ben maç içindeki tekrarlarda herhangi bir müdehale görmedim ilk penaltı da, bana ağır geldi ama diğer penaltı doğruydu kanımca...

GS'de GB'de çok güzel top oynadı, çok iyi mücadele ettiler, seyir keyfi çok iyi bir karşılaşma çıktı ortaya...

GS'de Mondragon oynadığı oyunla yıldızlaştı hakkaten, müthiş toplar çıkardı. Diğer oyuncularda baya iyi mücadele ettiler. GS'de eksik adamların yerine oynayan oyuncular pek sırıtmadı, sistem işledi yine...

GB ise bulduğu pozisyonları değerlendirseydi, en azından bir beraberlik alabilirdi ama maç erken koptu, onların da maçtan bir beklentileri kaldığını sanmıyorum ama yine de iyi mücadele ettiler...

Her iki takımı da kutluyorum...

Nesil
    2003

Toroglu ilk penalti pozisyonu konusunda soyle yazmis:

Hakan Şükür, iyi mücadele ediyor, rakip hücuma çıkarken pres yapıyor, çok çalışıyor. Hepsi tamam ama son 2 yıldır Hakan Şükür’ün, Nobre’den ne farkı var? Cezaalanına girdiği an her pozisyonda yerlerde sürünüyor. Elleri havada, hakemden penaltı dileniyor. Ama akıllı çocuk, birinci penaltıyı böyle bir pozisyonda takımına kazandırdı. Soruyorum Hakan’a, "Aynı pozisyonda G.Saray aleyhine penaltı verilse ve Ali Sami Yen’den yenik ayrılsalar acaba ne yapardı, gece uyur muydu?"

sonuçta 3-0 olarak kazandı takımımız ve artık pusuya yattı FB nin puan kaybetmesini bekliyor. Umarım bugün FB de puan kaybeder ce şampiyonluğu alırız...

Nobre ile Hakan kıyaslanamaz !!!

Nobre rakip savunmayı hemen oyundan attırabiliecek bir futbolcu (Hem pozitif hem negatif anlamda).

Hakan Şükür'ü Arif yaptınız şimdi..Söleyin hangi pozisyonda kendini attı..Necati'nin sıfırdan çevirip Hakan Şükür'e bıraktığı pozisyonda da penaltı vardır..

Böyle fouller ceza sahası dışında olunca veriliyor içinde olunca neden verilmesin??

Her maçta oluyor böyle pozisyonlar ama verilmiyor,verilmesi gerekir..Hem verilince maçlardaki cezasahası içindeki dengesiz fouller azalır kanımca..
    -

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

erman hoca biraz abartmış.. biraz diil bayaa bayaa abartmış.. son 2 yıldır Hakan Şükür nobre gibi davranıyosa bizim son 2 yılda yüzlerce penaltı atmamız lazımdı. ya da en azından ceza sahasına yakın yerlerde faul kullanmamız laızm. ama dikkat ederseniz galatasaray'ın ceza sahasına yakın yerlerden kullandığı fauller ya da kullandığı penaltılar her zmn çok azdır.

Ayrıca Hakan Şükür e hemen hemen her hava topunda faul yapılmaktadır ama onların çoğu dahi çalınmıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç gerçekten çok güzeldi. bu 1.penaltıda hakan ın kendini yere attığı yazılmış. bence orda bir müdahale var. tamam devam ettirebilirdi. çok fazla bişey yoktu. ama bence devam ettirseydide doğru karardı, penaltı da doğru karar.

bu arada yendiğimiz için mutluyum

26. Default

bende çok mutluyum yendigimiz için ama bu akşam fener yenilirse daha bi mutlu olacağım haydi antep yen şu feneri...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by merty1905
    bende çok mutluyum yendigimiz için ama bu akşam fener yenilirse daha bi mutlu olacağım haydi antep yen şu feneri...
    Ben berabere bitmesine de razıyım.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

abi konuyu biraz değistiricem ama song un yaptıgına ne diyosunuz bu kadar büyük bi oyuncu böle kücük seylerle ugrasmamalı bence

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

zargı konu bayaa bi değişiyor o yüzden bence sen açma bu konuyu

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    zargı konu bayaa bi değişiyor o yüzden bence sen açma bu konuyu
    hehehe