1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Kolektif Tek Kale

Hybrid View

Ben 2009 Karabükde uyguladım..Güzel gibi İlk deneyişimde istanbulu 1-0 Yendim..Çok şut çektim ama 1 gol oldu..Bu arada şu müthiş yozgat kadrosu şuraya yazabilecekmisin abi? Bakalım kim ver kim yok,Bu kadar gol attıklarına göre taktikten çok oyuncuların etkisi vardır belki...

Quote Originally Posted by badimadi View Post
    Ben 2009 Karabükde uyguladım..Güzel gibi İlk deneyişimde istanbulu 1-0 Yendim..Çok şut çektim ama 1 gol oldu..Bu arada şu müthiş yozgat kadrosu şuraya yazabilecekmisin abi? Bakalım kim ver kim yok,Bu kadar gol attıklarına göre taktikten çok oyuncuların etkisi vardır belki...
    Biraz önce de belirtiğim gibi kendi bilgisayarım yanımda yok o yüzden yukardaki ss lerde oyuncuların bir kısmı var.Ordan bakarsan daha sağlıklı olur.Ama özellikle bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Biraz önce belirttiğim gibi taktiğin açılışta işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için internet cafeye gelerek Yozgatsporla 6 hazırlık maçı ve 10 lig maçında denedim.Sonuçlar aşağıda.Hiç transfer yapmadım.Medya Ligi 2. sırada bitireceğimi tahmin etmiş.Artık fazla bir şey söylemiyorum.Taktikle ilgilenenlerin sorunlarına yardımcı olmaya çalışırım.Doğrusunu söylemek gerekirse benim de şüphem vardı.Taktiğin tutup tutmayacağı konusunda.Ama taktiği ilk yayınladığım sırada iddia ettiğim sözlerde hiç yanılmamışım.Bence KOLEKTİF TEK KALE türünün tek örneği.Fm 2008 için yapılan taktiklerin en iyisi olduğunu yine kanıtladı.

Last edited by yorumsuz1i : 19.Mayıs.2008 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Biraz önce belirttiğim gibi taktiğin açılışta işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için internet cafeye gelerek Yozgatsporla 6 hazırlık maçı ve 10 lig maçında denedim.Sonuçlar aşağıda.Hiç transfer yapmadım.Medya Ligi 2. sırada bitireceğimi tahmin etmiş.Artık fazla bir şey söylemiyorum.Taktikle ilgilenenlerin sorunlarına yardımcı olmaya çalışırım.Doğrusunu söylemek gerekirse benim de şüphem vardı.Taktiğin tutup tutmayacağı konusunda.Ama taktiği ilk yayınladığım sırada iddia ettiğim sözlerde hiç yanılmamışım.Bence KOLEKTİF TEK KALE türünün tek örneği.Fm 2008 için yapılan taktiklerin en iyisi olduğunu yine kanıtladı.
    Şimdi yorumsuz1i;
    peluk'un ilk mesajına bir bak. ne diyor "ligleri domine edecek takımlarda işler" diyor. Yozgatspor, ikinci lig'de ligi domine ediyor mu etmiyor mu ? Medya 2. bitireceğini tahmin etmiş işte. Daha ne.

Bu yüzden 1. ligden bir takım al -şampiyonluğa oynamayan, orta sıra takımı, mesela Boluspor- taktiğini ona göre tekrar geliştir. Etrafına bir kulak kabart, egolarını bir kenara bırak, tavsiye almaya bak.

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Biraz önce de belirtiğim gibi kendi bilgisayarım yanımda yok o yüzden yukardaki ss lerde oyuncuların bir kısmı var.Ordan bakarsan daha sağlıklı olur.Ama özellikle bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    Varda tam isimleri lazım,yoksa hakaN yazıyorum bir sürü hakan var..o yüzden dedim

Quote Originally Posted by badimadi View Post
    Varda tam isimleri lazım,yoksa hakaN yazıyorum bir sürü hakan var..o yüzden dedim
    Yaklaşık iki hafta sonra eve dönüyorum.O zaman hepsini yazabilirim.Ama şimdi tam adlarını hatırladıklarımı yazayım.Bir de belirtmemde yarar var.Orta veritabanında ingiltere,almanya,italya ve ispanya tabi bir de türkiye 3.lig de dahil seçili oynuyorum.Oyuncular genelde 2010 dan sonra çıkar diye tahmin ediyorum.
    Forvet:Radek Valesek
    Orta Saha:Fatih Çetin, Zekeriya Kemal, Özgür Demirci(DMC)
    Defans:Engin Avseren ya da arseven,Fevzi Kefeli, Anthony Milozzi, Stefen Ablinger, Ferhat Duran, Cenk Kısa
    Kaleci:Yury İvanov, Metin Kurnaz, Suat Gürel

Çok oyuncu alıp sattığım için ancak bu kadarını hatırlayabildim.Bunların hepside keşfedilmeyi bekleyen potansiyel yıldızlar.

Mesaj Yetkileri