1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Kolektif Tek Kale

Threaded View

Quote Originally Posted by badimadi View Post
    Ben 2009 Karabükde uyguladım..Güzel gibi İlk deneyişimde istanbulu 1-0 Yendim..Çok şut çektim ama 1 gol oldu..Bu arada şu müthiş yozgat kadrosu şuraya yazabilecekmisin abi? Bakalım kim ver kim yok,Bu kadar gol attıklarına göre taktikten çok oyuncuların etkisi vardır belki...
    Biraz önce de belirtiğim gibi kendi bilgisayarım yanımda yok o yüzden yukardaki ss lerde oyuncuların bir kısmı var.Ordan bakarsan daha sağlıklı olur.Ama özellikle bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Biraz önce belirttiğim gibi taktiğin açılışta işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için internet cafeye gelerek Yozgatsporla 6 hazırlık maçı ve 10 lig maçında denedim.Sonuçlar aşağıda.Hiç transfer yapmadım.Medya Ligi 2. sırada bitireceğimi tahmin etmiş.Artık fazla bir şey söylemiyorum.Taktikle ilgilenenlerin sorunlarına yardımcı olmaya çalışırım.Doğrusunu söylemek gerekirse benim de şüphem vardı.Taktiğin tutup tutmayacağı konusunda.Ama taktiği ilk yayınladığım sırada iddia ettiğim sözlerde hiç yanılmamışım.Bence KOLEKTİF TEK KALE türünün tek örneği.Fm 2008 için yapılan taktiklerin en iyisi olduğunu yine kanıtladı.

Last edited by yorumsuz1i : 19.Mayıs.2008 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri