Beşiktaş'ın en büyük sıkıntısı beklerdeydi bu sene. İbrahim Üzülmez asla DL olmaması gereken bir adam. Markaj, pozisyon alma, top kapma gibi defansif özellikleri çok kötü. Aynı şekilde Tandoğan da bir bek değil. Bu ikilinin defansif hatalarını yıl boyunca çekti Beşiktaş. Ancak medya bu yükü takımın iki DC'si Toraman ve Zan'a atınca özellikle Zan kritik maçlarda kendinden beklenmeyecek kadar kötü oynadı ve defansif tekniklerini oyuna yansıtmakta zorlandı. Buna rağmen Terim'in ona güvenmesi çok iyi birşey.

Takımın transfer politikası berbattan da öte. Holosko'nun alınışında Koray'ı takas etmek başlı başına bir hataydı. Ertuğrul Sağlam'ın onun gönderilmesi kararına halen inanamıyorum doğrusu.

Sezon bitti ve iki Çek defansın alınışına karar verildi, ayrıca GB'den Tuna alındı, bu takımda Zan ve Toraman halen mevcut, etti 5 tane DC. Tamam, 1 tane DC alınabilirdi ancak o iki DC'ye verilen para ile takıma iyi bir sağbek kazandırılmalıydı. Sol için adı geçen Sedlak ile beraber mutlaka bir de sağbek alınmalı bu takıma.

Serdar Özkan'ı izlerken büyülendim bu sene. Top onun ayağına her geldiğinde heyecanlandım. Çok çok kaliteli bir oyuncu.

Beşiktaş zamanında Carew'ı sattığı gibi Holosko'yu da satarsa, yine zarar eden kulüp olur. Eğer uzun vade planları gerçekleştirilmek isteniyorsa, iyi oynayan yıldızlar kadroda kesinlikle kalmalı.