1 ile 30 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Mercimek veya tarhana ile işimiz olmaz..

Selçuk tranferinde son aşamaya gelindi.Manisaspor başkanı transferin büyük ölçüde olumlu sonuçlanacağını söyledi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Giray'ın gönlü Trabzon'da

Gençlerbirliği Oftaşspor'un başarılı futbolcusu Giray Kaçar, gönlünün Trabzonspor'da oynamaktan yana olduğunu söyledi.
    Sezonun yorgunluğunu Serik'in Boğazkent Beldesi'ndeki yazlıklarında annesi Emine Kaçar ile birlikte tatil yaparak atmaya çalışan Gençlerbirliği Oftaşsporlu Giray Kaçar, "Türkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği Oftaş olarak çok iyi bir sezon geçerdik. Çoğu kişi bizi çıktığımız sene geri alt kümeye düşer diye düşünüyorlardı ama biz takım olarak çok iyi bir performans göstererek ligi en iyi şekilde bitirdik" dedi. Eğer sakatlıklar olmasaydı ligi ilk 5'te bitireceklerini söyleyen Giray, şöyle konuştu:
    "Şu an 4 büyükler beni istiyor. Eğer son 3 haftada sakatlık yaşamasaydım şu anda A Milli ile Almanya'daydım. Tek hedefim sürekli olarak milli takıMda oynamak. Şu anda benimle Beşiktaş ve Trabzonspor ciddi bir şekilde ilgileniyor. Ama kulübümün menfatleri doğrultusunda ve kulübüm para kazanacaksa o zaman gitmeye hazırım. Bana şu anda Trabzonspor daha yakın. Çünkü Trabzonspor yönetimi ve teknik heyetle sürekli görüşüyoruz. Gönlüm Trabzonsporda oynamak istiyor."

Kaynak: DHA
    Last edited by Cyzio : 20.Mayıs.2008 at 19:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cale Yolda!

Trabzonspor'un Dinamo Zagrep'in 23 yaşındaki sol açığı ile el sıkıştığı, kulübü iknanın ise artık an meselesi olduğu öğrenildi.
    21.5.2008

Saka Hırvatistan’da

Hırvatistan'da kelimenin tam anlamıyla üs kuran Trabzonspor Yönetimi, yavaş yavaş somut adımlar atmaya başladı. Başkan Sadri Şeer’in yetki verdiği asbaşkan Muammer Saka’nın Hırvatistan’da olduğu ve Dinamo Zagrep’in sol kanat oyuncusu Cale’yi her konuda ikna ettiği öğrenildi. Uzun süren uğraşların ardından el sıkışılan 23 yaşındaki futbolcunun Bordo-Mavili renklere bağlanmasının artık an meselesi olduğu vurgulandı.

Gurbetçi için servet

Saka'nın bonservis ücretinde indirim Dinamo Zagrepli yöneticilerle pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi. Cale’nin hafta sonuna kadar Trabzon’a gelerek imza atması bekleniyor. Bu arada Hajduk Split’in yıldızı Rukavina için verilen sürenin de hafta başında dolacağı kaydedildi. Öte yandan İsviçre Milli Takımı’nda ve bu ülkenin liginde Young Boys forması giyen Eren Derdiyok için de yönetim 3 milyon doları gözden çıkardı.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri