EREN'İN TRANSFERİ ZORA GİRDİ!..
İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen Eren Derdiyok ile de ilgilenen Trabzonspor, bu oyuncunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı. Basel takımında forma giyen Eren'i, Newcastle United'ın yanı sıra bir kaç İngiliz kulübünün daha istediği ve bonservisinin 7-8 milyon euroya kadar yükseldiği gelen haberler arasında.
5 M Avro + Totti az bile 3-4 oyuncu daha istenebilirdiBu haberin doğruluk payı yoktur heralde . Yattara'yı Avrupa takımları isteyebilir orda oynamayı hakeden bir oyuncu ama Totti ile takas falan Trabzonspor yönetiminin vereceği cevap değil bu.
![]()
Gönül imzası
"Gönlümde yatan takım Trabzonspor'du. Gönül imzasını attım. Bundan sonrasında sorun çıkmaz".
Her konuda anlaştı
Trabzonspor'un her konuda anlaştığı OFTAŞ'lı Giray, bordo-mavili takıma gönül imzasını attığını söyledi. Memleketi Antalya'nın Serik ilçesinde tatilini geçiren başarılı savunma oyuncusu, "Trabzonspor gönlümde yatıyordu" dedi.
Artık Trabzonluyum
Bordo-mavili takımın kendisini istemesinden dolayı çok mutlu
olduğunu belirten Giray şöyle konuştu: "Transferim detaylara kaldı. Onlarda da sorun çıkmaz. Artık kendimi Trabzon'un oyuncusu olarak görüyorum.
GUSTAVO COLMAN BİTİYOR
Ve Trabzonspor Arjantinli oyuncuya kavuşuyor
Colman'ın işini bitirmek için Belçika'ya çıkarma yapan Mali Sayman Aksu, "Hiç bir sorun yok. Transferi gerçekleştirememiz sürpriz olur" dedi
İLK OLACAK!
Trabzonspor'un uzun süredir kadrosuna katmak istediği Arjantinli oyuncu Gustavo Colman'ın işini resmen bitiriyor. Arjantinli oyuncu ile aradaki tüm pürüzleri gideren Bordo-Mavililer ilk yabancı oyuncu transferini bugün gerçekleştirecek. Colman'ın transferini bitirmek için Belçika'ya çıkarma yapan Mali Sayman Mahmut Aksu, "Hiç bir sorun yok. Bu transferin gerçekleşmemesi sürpriz olur. Böyle bir durumla da karşı karşıya kalmayacağımızı umuyorum" dedi.
BURAK VE SELÇUK
Trabzonspor'un yurt içi transfer harekatı sürerken Vestel Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'a Trabzonspor'un talip olduğunu doğruladı ve Bordo-Mavili kulüp ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Yaralı, ''Oyuncularımız Burak ve Selçuk'a Trabzonspor'dan resmi olarak teklif geldi. Görüşmeler sürüyor. Bu hafta içinde görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını umut ediyoruz. Başka hiçbir kulüpten kulübümüze, herhangi bir futbolcuya yönelik transfer teklifi yok'' diye konuştu.