O kaçar mı be? Haydi Chelsea yen şu ManU'yu.
O kaçar mı be? Haydi Chelsea yen şu ManU'yu.
Yeter artık ya bu manU ne şanslı bir takım yarı finalde ezilerek geldiler,finalde eziliyolar 2 direkten dönen top var buna ragmen kupayı alırlarsa oturur ağlarım.
chelsea neler atamiyor
Yine direk. Chelsea direkleri dövüyor. ManU Ballı![]()
Rus askerleri Manu forması giyiyormuş![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
askerler manu forması giydi![]()
bitse de yatsak![]()
Nic oyuna giriyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Anelka Anelkaa Nicola Anelka.
Anelka Finalde bi gol atarsa takımda kalır bence.![]()
Bilal girdi oyunaGol bekliyorum Bilal'den.
Benim adamımda oyuna giriyor Manu'da
Hadi NANİ göster kendini...
Yahu Terry'nin kolu kırılmamış mıydı?![]()
Uzatmanın ilk yarısıda sona erdi.
İlker Yasin para hesabı yapıyor![]()
Drogba atıldı. Bu kadar da olmaz.
Oyun çok sertleşti finalin sonunda kan çıkabilir![]()
tevez çok kilo almış yahu...
penaltıcı aldı 2isimde...
Ve maç penaltılara kaldı.Haydi Cech güveniyorum sana hepisini çıkar penaltıların.
Cech'in maçı olacak bu maç.![]()
Penaltılar. Bakalım yılların tecrübesi saar mı, Dünyanın en ıyı klecılerı arasında gösterılen cech mı![]()
Anderson kaçıracak bence![]()
Yok yok Anderson'u kasten aldılarya penaltıcı diye,adam daha ısınamadan penaltı atacak bence kaçırır![]()
C.Ronaldo Kaçırır
Anelka Kaçırır
Kupa Chelsea'nin olur![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu arada CR7 gol kralı oldu![]()
İnşallah Manu kazanır ama Anderson kaçıracak![]()
V.D.Saar iyidir penaltılarda...
Tevez attı manU 1-0 önde.
Tevez attı, Ballack da attı. ilk penler kayıpsız...
1-1. Ballack
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carrick attı. 2-1
Last edited by UlquioRRa : 22.Mayıs.2008 at 01:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)