Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Terry normaLde iyi penaLtı atar, ama orda zemin azizLiğine uğradı, onun dışında C.RonaLdo bu kadar acemi bir penaLtı atmaya hakkı yok. Çok harika geçirdiği bir sezonu bir çırpıda siLebiLirdi. Peter Cech de gerçekten Dünya nın en iyi kaLecisi oLduğunu bir kez daha gösterdi. PenaLtıLarda duruşu biLe bir başka adamın ya. CheLsea biraz daha haketti maçı asLında, direkten dönen topLar feLan, çok trajedik bir mağLubiyet oLdu. Didier Drogba yı da izLediktçe kendisinden daha da soğuyorum. Bu kadar agresif, çirkef, kendini birşey sanan bir oyuncu daha oLamaz herhaLde.

Vasatın üstünde iyi bir maç oLdu. GeneL oLarak sezonLuk performansa bakıLırsa hakeden kazandı diyebiLiriz.
aynen katılıyorum.zemin çok kötüydü futbolculara ikidebir kramp giriyodu hatta bir ara a.cole ü kasıklarını tutarken acı çekerken gösteriyodu.zemin berbattı zaten yere düşen futbolcunun yüzüne çim yapışıyodu yağmurdan çim söküldü nerdeyse.
maça gelirsek ilk yarı manu iyi oynadı 1 gol attı bir kaç tane kaçırdı.ikinci yarıdan itibaren chelseanın bariz bir üstünlüğü vardı kontra ataklarla gol aradılar ama direkler izin vermedi şans işte.penaltılarda ise c.ronaldonun kaçıracağını düşünmüştüm öylede oldu çünkü adamın penaltı atma biçimi yanlış koşuyo birden duruyo ondan sonra vuruyo çok rizikolu bir hareket.son olarak penaltılarda penaltıyı kaleci kurtarmaz oyuncu kaçırır mantığındayım son penaltıda terry köşeye değilde ortaya vursa bitmişti maç ama kimsenin aklına topu ortaya vurmak gelmiyo nedense...