-
Teklifimizi Az Buldu
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, dün Atatürk Stad'ında düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.
Gelecek sezon sıkıntı yaşamayan yepyeni bir Bursaspor yaratacaklarını belirten Yazıcı "Hata yapma lüksümüz yok. Yeni bir heyacanla lige girmek istiyoruz. Kadromuzdaki bir çok oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız. Yabancıların hepsi gidecek. Yapacağımız kaliteli takviyelerle birlikte ligde adımızdan söz ettirmek istiyoruz" dedi.
ÖMER'E HELAL OLSUN
Kaptan Egemen konusunada değinen Yazıcı, "Kaptanı görev geldikten yaklaşık 1 ay sonra görüşmek için çağırdım. Kendisine dedim ki -Kalmak istiyorsan, sezon sonuna bu işi bırakmayalım.- Ama daha sonra menajeri geldi ve bana -Yurt dışından teklifler var. Sezon sonunda bu konuyu değerlendirelim- dedi. Ben de doğal karşıladım. Görüşmelerimiz şu an sürüyor. Verebileceğimiz rakamı kendisine söyledim, az buldu. Bana bugün (dün) döneceklerini söylediler ama hala dönmediler. Ömer Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Aldığı rakamın altında kabul etti. Aynı şeyi Egemen'den de beklerdim." dedi.
Mesaj Yetkileri