1 ile 30 arası toplam 202 sonuç

Konu: 4-1-3-2 ® Bu Taktik Her Takımı Başarıya Götürür

Hybrid View

kardeş 10 numara taktik vallaha siteden uzun zamandır böyle güzel taktik görmedim hatta hiç görmedim . Çogu büyük takımlarda bile işe yaramıyor.küçük takımlarda nasıl olur bilmem ama benm takım çok ii tepki verdi.

hatta kısa zaman önce eklenmiş iddaalı bi taktikle tothnem 4 yedim manchesterim ben bide 2018 deim . ama bu taktigi uyguladım 5-1 yendim ve resmen eze eze .Hani dicek arkadaşlar erken deilmi 1 maçla ama şöyle bişey var hani ataklardan anlıosun nasıl oldugunu ve olacagını. Eline sağlık

biraz kullanacağım . Küçük takımlar nasıl tepki verir bilmiyorum ama büyük takımlarda işe yarıyor küçük takımlardada arkadaşlar dener.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Thumbs up

Bu dizilişi sevdiğim için taktiğini denedim. İtalya ligindeki 10 haftalık deneme sürecimde 5-0, 6-0 gibi sonuçları rahat alabildim. Ben DM oyuncusunu oyun kurucu olarak kullanıyorum ve gayet başarılı oluyor, bu yüzden ortadaki AMC gayet rahat top yapıp bol gol atabiliyor.

Taktiğini kullanacak arkadaşlar için buglı korner dizilişini de taktiğine ekleyip bir de oyuncu mevkileriyle ilgili detaylı bilgi verirsen daha çok ilgi görür bence. Teşekkürler..

Mesaj Yetkileri