1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Karabük-Fenerbahçe Kariyer...

Threaded View

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    başarılar dilerim ilginç bir kariyer olacağa benziyor bu arada fenerbahçe ile ilk yılda naptın?
    Ligde 2. oldum,Türkiye kupasını aldım..cl'de de grupları çıktım,sonra elendim..Pek parlak bir yıl değildi ama bu sene iyi olacak gibi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Karabük 1-0 Diyarbakır

Maçtan Sonraki basın açıklamalarım
    İlk hazırlık maçımızı güzel bir biçimde noktaladık ve ligde tutunacağımızı gösterdik.Güçlü bir rakip olacağımızı ve her takımı yenebilecek düzeyde olduğumuzu da gösterdik.Zaten ben oyuncularıma güveniyorum,onlarda bana güveniyor.Kulüpün zaten güveni sonsuz.Taraftarlarımızın da desteği ile bu sene ki hedefimize ulaşmak istiyoruz VE BU SENEKİ HEDEFİMİZ PLAY-OFF' lar !

Karabük 1-3 Rize

Birinci ligden bir takımla oynadık.İlk yarıda iyi oynamamıza rağmen, yenilgiden kurtulamadık

Karabük 1-2 İstanbul

Yine üstün bir performans göstermemize rağmen etkili olamadık gol yollarında..Ama gücümüzü gösterdik

Karabük 2-1 Eskişehir

Bu maçtada iyi oynadık ama geçen maççtan kötü oynadık.Buna rağmen es es'i devirmeyi başardık.Birde 1-0' dan 2-1'i çevirmemiz çok mutlu etti beni...

Karabük 0-1 Kasımpaşa

Çok güzel oynamadık ama kötü de oynamadık.Bir 1.lig takımına karşı iyi oynadık diyebiliriz,elimizden kaçtılar!
    Last edited by badimadi : 22.Mayıs.2008 at 19:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri