Kardeşim hazırlık maçların fena değil. İyi takımlar ile maç yapmışsın. Sana transfer konusun da oyuncu önereyim. İster al ister alma. Benimkisi sadece yardımcı olmak amaçlı. Bakarsın uygunsa değerlendirirsin.
İlk sezonumda ben de ikinci ligdeydim. ve ilk işim 31 yaşında ve
serbest durumdaki İlhan Mansız'ı transfer etmek oldu... Sana şiddetle öneririm. Kapmadılar ise hemen anlaş onunla. Seni A kategorisine tek başına çıkarabilir.
Telekom'da oynayan Ömer Topraktepe defansta iyi işler yapabilir. Serbest durumda olması gerekir...
Kaleye
Beşiktaş'tan Murat Şahin'i alabilirsin. Serbest durumda...
Sağ kanada atak oyuncu istersen
Serdar Sahsüver'ı alabilirsin. Galiba İzmirspor'daydı. Serbset olup lomadığını bilmiyorum..
Defansına bir adam önereyim tek başına toplar defansı.
İstanbulspor'dan Hakan Korkmaz'ı mutlaka para kıy al derim. Eğer büyük hedeflerim var diyorsan bu oyuncu sana lazım derim...
Forvete bir oyuncu daha,
Gençlerbirliği'nden Ali Öztürk'ü al. Serbest durumda olması gerekir..
Forvete bir adam daha,
Antalyaspor'dan Serdar Sinik benim favorilerim arasında. Ama free değil para verip alman lazım...
Ankaraspor'dan
Ramazan Tunç'u alabilirsin...
Antepspor'dan Oğuz Dağlaroğlu'nu kalaye transfer edebilirsin..
Antalyaspor'dan forvet hattına Cen İşler'i almaya çalış. Biraz zor olabilir ama yüksek maaş öner.
Kardeşim sen içinden bak beğendiklerine al. Karar senin. Ben tecrübemi paylaştım seninle bu oyuncuların hepsi bendeydi. Bunlar ile çıktım. İlk transferde adaptasyon sorunu olabilir ama ikinci sezonda çıkabilirsin mutlaka..