Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Daha Başarılı Olur ?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • GfbSerkan(Serkan) = İnter

13 27.08%
  • crespo009 (İsmail)= Milan

19 39.58%
  • Alicanfmfan(Alican)= Juventus

16 33.33%
1 ile 30 arası toplam 141 sonuç

Konu: İtalya'yı Türkler Bastı !!![Ortak Kariyer]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Milan kulubu olarak Fransanın 3 önemli genç oyuncusunu transfer ettik.

1. Mamadou Sakho için herhangi bir Bonservis ücreti ödemedik yetiştirme bedeli olarak 450.000 Pound ödendi. Defansın solunda ve ortasında oynayabilen son derece güçlü bir oyuncu

2. Andre Ayew için bonservis bedeli ödenmedi. Yetiştirme bedeli olarak 800.000 Pound ödendi. Sol kanat ve Forvette oynama özelliği olan bir oyuncu

3. Mamadou Sankhare için bonservis bedeli ödenmemiştir. Yetiştirme ücreti olarak 300.000 Pound ödendi. Defansif Ortasaha olarak kullanacağımız oyuncu henüz 17 yaşında ve çok güçlü

Bojan Krkic 1 Seneliğine kiralanmıştır.

Belçikanın Standart Liege takımından son derece makul fiyata aldık Defour'u kendisini devre arasında en az 10 milyon Pound'a elden çıkarabilirim.

Deivid de Souza aldığımda Alican ve Serkan dalga geçmişlerdi ama Deivid benim oyunlarımda hep kilit rolda oynattığım bir oyuncu

Romen Oyuncu Nicolea Dica 'da bu sezon sıkça faydalanacağım oyunculardan bitanesi

Daha öncede belirttiğim gibi Mamadou Sakho

DMC olarak aldığım ama ilk sezonda yararlanmayı düşünmediğim Sankhare

Ortasaha Sağ kanatta oynayabilen müthiş bir genç Per Ciljan Skjelbred

Sol kanadı tamamen kullanabilen Vargas

Defansımıza 1 katkı daha yaptık ve Ajaxtan Vermealen'i aldık

çok transfer yaptım ama aldığım oyunculara bakarsanız hep 17-20 yaş arası oyuncular. ilk senemde cezalı ve sakatlıklar dışında fazla forma şansı vermeyeceğim isimler. Forvetime Huntelaar almak üzereyim. Ortasahaya Modric alacaktım fakat 1 AB dışı oyuncu hakkımı Deivid'ten yana kullandım. Sezon sonuna erteleyebilirim Modric Transferini. Ayrıca 60 Milyon Euro gibi bir transfer bütçesi olmasına rağmen kossskoca Filippo İnzaghi'ye 1 milyon euro veren Serkan'a çok teessüf etmek istiyorum Suazo çok istiyorm bakalm verecekmi Cruz'da istedim Lazio'ya sattı onu
    Last edited by KaPaLı : 23.Mayıs.2008 at 03:17

Mesaj Yetkileri