Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 154 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü Yazılımı 2008

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar yamanın çıkmamasının nedeni %99 beklendiği için değil. Lütfen konuyu baştan itibaren okuyun ve %99 beklendiği için çıkmadığını sanmayın.
    "YÜCE ATATÜRK"

%99 olayi sonrasi icin once %82 cikacak

@FatalRhymeR_58: Hocam abartma istersen. FM 07'de % 75'ler civarında yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Orada bile haberlerin çoğu İngilizce'ydi.

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    Bu arada benim de bir sorum olacak. Türkçe'nin FM'de resmi dil olması için çalışmalar yapılıyordu. Bu çalışmaların sonuçları nelerdir? Ümit var mı? 2010'u Türkçe olarak oynayabilecekmiyiz? Tabii resmi dil olarak.
    Last edited by Ouzy : 22.Mayıs.2008 at 00:40

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Niye abartmış oluyor ki? şu zamana kadar hangi site tutup İngilizce çalışmasını ilerletmeye çalıştı bizden başka? sadece bizim yamalarımızı çalıp kendi çalıntılarına monte edenler bile "tek kozları türkçe yama" derken biz boş durmayıp neler yapıyoruz.

2009'da değil ama 2010'da Türkçe olabilir. garantisi yok elbette ama bunu talep eden kişilerin orjinal oyun aldığını veya alacağını varsayıyorum. çünkü bu olay arz-talep olayıdır. korsan oyun olayında rusya ile kapışırken biraz zor Türkçe'nin oyunda olması. ama dediğim gibi muhattabımız SI games ve onlarla bu konuda konuşmalarımız oldu ve bundan sonra da olacak.

5. Default

Çıkmasını dört gözle bekliyorum....

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Default Türkçe FM 2008

Quote Originally Posted by FatalRhymeR_58 View Post
    bu yama aşırı geç kaldı. bence %82 çok iyi bi yüzde ve hemen çıkartılmalı. %99 bi ihtiyaç değil bi lükstir. %82 de öyle. keşke şubat (%64) ayında çıksaydı ama napalım
    Tabii zaten ilk aşamada %82 olarak çıkacağı duyruldu. Ama ilerisi için konuşursak %99 bence lüks değil. Zira ingilizce bilmeyen bir kişinin daha fazla keyif alarak oyunu oynamasını sağlayacaktır. Zaten %82 çıktığında bize uzun bir süre yetecektir. Ama bu arada boş durmayıp Turksportal ekibi %99 için çalışmalarını sürdürecektir. Daha önce de dediğim gibi Turksportal bu işi ciddiye alıyor ve bunun karşılığını da ziyaretçilerinin giderek artan ilgisi ile alıyor. Bu başarıyı bir şekilde kendine mâl etmeye çalışan insanlara aldırmaksızın çalışmalarına devam ediyor. Bu açıdan kendilerine hayranım. Başarın daimi olsun Turksportal.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

gercekten helal olsun siz böle kaliteli calısmalar yaptıkca biz beklemeye hazırız ama %99 türkce olursa fm artık pes derim yani.. ayrıca sitemiz ne zaman degişecek arayüz falan
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

sabırsızlıkla bekliyoruz güzel olacağına şüphe yok..

Arkadaşlar kesinlikle zaman vermiyorlar. Bence artık zaman sorarak emeği geçenleri, çalışanları sıkmayalım, şevklerini kırmayalım.

ya arkadaşlar benim dediğim türkçe yama çok geç kaldı erken çıkması lazımdı. en geç şubatta çıkmalıydı. ingilizce bilmeyen birinin oyundan zevk lamasına gelince ilk olarak %50 lik bi türkçeleştirme yayınlardınız. sonra bu yüzdeyi ilerletirdiniz. bakın sezon bitti yeni sezona fm çıkıcak ama hala türkçe ortada yok. şu ana kadar ingilizce bilmeyen birinin zevk aldıını mı düşünüyosunuz? kaldı 3 ay! sizce ingilizce bilmeyen ve 6-7 aydır oyundan ingilizce olarak zevk almaya çalışan biri 3 ay oyunu türkçe oynasa nolur. önceden de belirttiğim gibi %99 aşırı bir lükstür. hatta bence türkçe yama da bir lükstür. sadece kendi dilini oyunda görmek ayrı bir zevk verir. bu yüzden millet türkçe oynamak istiyo bence. %99 la %50 nin verdiği zevk aynı mıdır? diildir. ama yine de daha erken türkçeyi oyunda görebilirdik. en azından sizin buna gücünüz yeterdi. yanlız bi de şöle bi yanı var: oyundan bıkmış ve biras ara vermiş biri için oyunun türkçeleştirilmesi yeni oyuna yaklaşık 3-4 ay kalmışken oyuna daha fazla zevk alarak yeniden başlamasını sağlar.

öncelikle tüm çeviri ekibine %99 gibi bir çalısmalarının oldugu için teşekkür ediyorum

acıklamanızda %82 de v1
    %99 da v2

olacagınızı söylemiştiniz ve suanki %82....(bir sorun mu var)

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    gercekten helal olsun siz böle kaliteli calısmalar yaptıkca biz beklemeye hazırız ama %99 türkce olursa fm artık pes derim yani.. ayrıca sitemiz ne zaman degişecek arayüz falan
    türkçe yamanın çıkmasından hemen sonra olacak galiba arayüz değişikliği. Yeni arayüz çok hoşuma gitti benim.

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Bunca zaman beklemenizde sponsorun da payı var tabi ki, zira sponsordan aldığımız parayı çevirmen arakdaşlarımıza paket başı çeviri ücreti olarak veriyoruz. Sizden karşılık beklemiyoruz, aldığımız reklamların ücretlerini de çevirmenlerimize veriyoruz.

Eskiden beri planladığım birşeydi bu ve bu sene hayata geçti. Bu sayede şuana kadar çıkmış Türkçelerin en çok yüzdelisini, en çok kalitelisini oynama imkanı yakalayacaksınız, şuana kadar hiç çevrilmemiş alanların bile çevrildiğini göreceksiniz ve bundan sonra da bu kadar beklemek durumunda kalmayacaksınız. Çünkü bu sayede bir ekibimiz var artık.

Maddiyat dediğin şey, sonucunda sizin için yapılan bir uygulama. 4 FM serisinin çevirilerini yürüttüm kendi adıma konuşmam gerekirse 5 kuruş dahi kazanç sağlamadım. Ama dışarıdan bize destek olanları bir şekilde bizimle tutmamız gerekirdi ve bunu da başardık.

harika bir iş çıkartmışsınız yürekten teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by FatalRhymeR_58 View Post
    ya arkadaşlar benim dediğim türkçe yama çok geç kaldı erken çıkması lazımdı. en geç şubatta çıkmalıydı. ingilizce bilmeyen birinin oyundan zevk lamasına gelince ilk olarak %50 lik bi türkçeleştirme yayınlardınız. sonra bu yüzdeyi ilerletirdiniz. bakın sezon bitti yeni sezona fm çıkıcak ama hala türkçe ortada yok. şu ana kadar ingilizce bilmeyen birinin zevk aldıını mı düşünüyosunuz? kaldı 3 ay! sizce ingilizce bilmeyen ve 6-7 aydır oyundan ingilizce olarak zevk almaya çalışan biri 3 ay oyunu türkçe oynasa nolur. önceden de belirttiğim gibi %99 aşırı bir lükstür. hatta bence türkçe yama da bir lükstür. sadece kendi dilini oyunda görmek ayrı bir zevk verir. bu yüzden millet türkçe oynamak istiyo bence. %99 la %50 nin verdiği zevk aynı mıdır? diildir. ama yine de daha erken türkçeyi oyunda görebilirdik. en azından sizin buna gücünüz yeterdi. yanlız bi de şöle bi yanı var: oyundan bıkmış ve biras ara vermiş biri için oyunun türkçeleştirilmesi yeni oyuna yaklaşık 3-4 ay kalmışken oyuna daha fazla zevk alarak yeniden başlamasını sağlar.

Bir önceki versiyonun Türkçe yamasını yüklersen yaklaşık %50'lik bir oranla oyunu Türkçe oynarsın zaten.

o sorun yaratıyo o yüzden ingilizceyi yeğlerim

Doğru söyleyeni köyden kovarlar bende arkadaşa katılıyorum bu yama çok geç kalmış yamadır.Bu saatten sora çıkmasınında şahsım adına bi manası yoktur oyundan yeterince bıktım.Adamlar sponsor işleri yok bilmemne işleri yok proje işleri derken olan bizlere oldu.Zaten sildim gitti oyunu inşallah 2009 da böle bişe olmıcak sanki biz illa yüzde 99 olsun die yıktık geçirdik ortalığı ilk başta ver yüzde 70 den veya yüzde 80 den ama sebep bu deilki sebep tamamen DUYGUSAL!!!Anlıyan anladı..Eleştiri şu zamanımızın en çağdaş ve demokraitk terimidir umarım kimse kızmıyordur..

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by spooky61 View Post
    Doğru söyleyeni köyden kovarlar bende arkadaşa katılıyorum bu yama çok geç kalmış yamadır.Bu saatten sora çıkmasınında şahsım adına bi manası yoktur oyundan yeterince bıktım.Adamlar sponsor işleri yok bilmemne işleri yok proje işleri derken olan bizlere oldu.Zaten sildim gitti oyunu inşallah 2009 da böle bişe olmıcak sanki biz illa yüzde 99 olsun die yıktık geçirdik ortalığı ilk başta ver yüzde 70 den veya yüzde 80 den ama sebep bu deilki sebep tamamen DUYGUSAL!!!Anlıyan anladı..Eleştiri şu zamanımızın en çağdaş ve demokraitk terimidir umarım kimse kızmıyordur..
    Doğru söyleyeni 9 köyden kovmalar artık geçmişte kaldı.Eleştiri en çağdaş terim olabilir.Ancak her şeyin olduğu gibi eleştirinin de bir sınırı vardır.Ortamı bu kadar germeye gerek olmadığını düşünüyorum
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bak güzel kardeşim burda senin oyun oynaman için çalışanlar senin paralı elemanların değil. oyunu türkçe oynamak isteyen herkes için Gönüllü iş yapan insanlar. çok bilgin varsa oturup sen yapacaktın o zaman herkeste oynayacaktı. Bu zamana kadar hep oynadınız Türkçe olarak bu insanların ne halde onları meydana getirdiğini biliyomusun? Ücretsiz olarak birşeylere sahip oluyosun ve hala konuşuyosun. Senin şu anda gezindiğin site öyle uyduruk forum siteleri gibi hit alıyo sanıyosan sen ZAVALLISIN!!! Sitenin şu andaki Konular: 41.687, Mesajlar: 927.522, Üyeler: 146.671 istatistikleri böyle. Ne kadar aylık veya yıllık ücret ödediklerinden haberin varmı? İşkembeden sallamak kolay ama bu insanları anlamak zor!!!!

Nesil
    2006

Eleştiri doğrudur. Ama Eleştiri kötü yorum değil, iyi veya kötü yönden eleştirmektedir. Burada kötü yönden eleştiriyorsun.

Bu yamayı yapanlar gönül işi olarak yapıyorlar. Bu yamayı yapanlar çalışıyor ve üniversite öğrencisi. Vizeleri veya işyerlerinde önemli toplantıları olabilir. Soysal yaşamlarıda var. Adı üstünde bu kadar oynamışım bıkmışım diyorsun demekki Türkçe'ye de o kadar ihtiyacın yok demekki. Eski oyunlarda Türkçe olsa bile çok fazla İngilzice kelime vardı ama; burada çok büyük bir oranda Türkçe oynayacağız. Bu kadar beklemişiz biraz daha beklememiz gerekir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

yama geç kaldı diyenler için: diğer sitelerde bizim yaptığımız yamanın çalıntı versiyonlarının %50 halini bulabilirsiniz. dolaylı olaraktan yine bir turksportal hizmeti.

siz buraya oturduğunuz yerden "geç kaldı" diye yazarken çevirmenler karşılık beklemeden çeviri yapıyorlar.

ayrıca buraya "yama gecikti" diyenler için şunu demek istiyorum. eğer oyununuz korsan ise "geç kaldı" demeye hiç bir hakkınız yok. bu oyunda belki türkçe daha önce olacaktı ama korsan oyunseverlerimiz sayesinde rusya ile kapıştığımız için sigames bizi hep karalistede gösteriyor. siz türkçe yama geç kaldı diyorsunuz ama korsana destek vererek oyunun orjinalinde türkçe bulunmasına birer engel oluşturuyorsunuz.

oyunu orjinal olan arkadaşlar gelip bize "işinizi yapmıyorsunuz" derse -ki bunun ne kadar işimiz olduğu da tartışılır- o zaman cevap vermeye çalışırız.

ayrıca olayın tamamen duygusal olmadığını biz anlatmaktan bıktık. o zaman sizin duymak istediğiniz gibi yazayım: evet para için yapıyoruz. milleti keyfimizden bekletiyoruz. cebimize o kadar para girdi ki şu an ilk işim ps3 almak olacak. dememi bekliyorsunuz ama öyle değil.

eleştiri yapmak en doğal hakkınız ama daha konunun tamamını okumayıp, neyin ne olduğunu bilmeden gelip de eleştiri yapmayın lütfen bir zahmet.
    korsan oyun oynayıp da doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar edebiyatı da yapmayın.

valla bunca yil cevir cevir adam gelsin para icin desin ya valla supersiniz gec kaldiysa bence indirme bosveeer hala indirip oynamak isteyenlerin sayisi istemeyenlerin kac kati herkes biliyor.. bu kadar lafin ustune karsiliksiz yaptigimiz bu isi indirip nasil gonlunuz el vere vere oynuyorsunuz onada sasiriyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

oturduğunuz yerden böyle sallamak kolay da empati kurmak çok mu zor?
    (/s)

Görüyorum ki bazı arkadaşların amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek...

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Bunca ağır eleştirileri bu siteye yöneltenlere ben de bir soru soruyorum. Turksportal ekibinin elinden gelenin en iyisi yaparak ortaya çıkaracağı en yüksek yüzdeli (ki zaten diğer yüksek yüzdeliler de direk Turksportal alıntılı oluyor) FM oyununu oynama imkanı yakaladıklarında ve hatta oyunu orjinal olarak edindiklerinde bir de bakıp içinde Türkçe'yi barındırdığını farkettiklerinde acaba görüşleri halen aynı mı olacak?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

aslında verilecek cevap belli.. madem beklemek istemiyorsunuz buyrun gidin daha erken bu kadar yüksek oranda çıkacak eleman site vs. varsa onlara söyleyin. hem de gönüllü olarak yapıp çıkartsınlar biz de sevaplanırız en azından. hem kim bilir belki onlar sayesinde oyunda türkçe dil desteği olur ilerde...

bi de şu var tabi.. 2001'den beri Turksportal'da yöneticilik yapıyorum. nası parasını yedim nası yedim anlatamam. şuanda bir evim bir arabam var. özel üniversitede okuyorum her gün en az 250 yetele harcıyorum. hepsi sağolsun türkçe fm sayesinde.. bundan sonra tamamen duygusal olmakta fayda olduğunu görüyorum.. tavsiye ederim.. ANLAYANA!!!

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

çağrı borç versene

İşin şakası bi yana arkadaşlar çok sabrettiniz sağolun varolun. Bundan sonra daha düzenli yürüyecek çalışmalar.. bakın eskiden firmada çalışırken mesai saatinin dışında kalan zamanlarda siteyle ilgileniyordum işten ayrılınca artık kendi firmamı kurdum daha bol zaman ayırabiliyoruz çalışmalara.. Masaüstü yazılımı %100 bitmedi eksikleri var ama onların güncellenmesi kolay olacak ilk hedef Türkçe FM ... yayına alalım ondan sonra 2009 ... 2010... gönül ister resmi dil olarak ekletmek ama bakacağız zaman ne gösterecek... Yeni site gelecek yamadan sonra bir çok proje var gerisinde .. herşey düzene girecek güzel olacak.. Yamanın geciktiği doğrudur sebepleri vardır kendimizce.. oynamak isteyen oynamaz bekleyen zaten bekliyor.. takip edenlere teşekkür ederiz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

arkadaşlar diyorsunuzki orjinal oyun alalım ama şuan ben türkiye'nin en büyük ilçesinde oturuyorum oyun orjinal olarak daha gelmedi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    arkadaşlar diyorsunuzki orjinal oyun alalım ama şuan ben türkiye'nin en büyük ilçesinde oturuyorum oyun orjinal olarak daha gelmedi...
    İmkanınız varsa internet üzerinden oyunu indirip satın alabiliyorsunuz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

onu bilmiyorum ama bende bir arkadaşım orjinal aldım dedi bende onu yükledim

yapacaginiz sey ayda 6ytl ayirmak.. internet sitelerinde 12 taksit yapiyorlar

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri