1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Turksportal Türkçe FM 2008 v1.0'dan İlk Görüntüler

Hybrid View

emeği gecenlere tesekkürler.su an forumda elestirmek moda ya bende hemen elestiriyi patlatmak istedim.

bu ekran goruntusunde gordugum bi şey dikkatimi cekti de paylasayım istedim.sanırım gozden kacmıs .cunku cevirmenlerin ne kadar profesyonel oldugu malum. ust te orjinal olarak holders- fenerbahce yani son kazanan yada ne biliim son sampiyon yada tam cevirisiyle bu kupayı elinde tutan bulunduran anlamında olması gereken kelime KİRACILAR-fenerbahce olarak cevrilmiş. onca kelimenin içerisinde gozden kactı sanırım. ama bence onemli bi detay cunku holders kelimesinin anlamını bilmeyen bi arkadasımız oyunu turkce oynadıgında aklında enteresan sorular belirebilir.
    kiracılar- fenerbahce neyin kiracısı falan cinsinden kafa yorulabilir. gecenin 4 unde guldum ya allah ta sizi guldursun.. umarım yama yayına girmeden duzeltilir..
    Last edited by VoLkaN BaROs : 23.Mayıs.2008 at 16:02

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    emeği gecenlere tesekkürler.su an forumda elestirmek moda ya bende hemen elestiriyi patlatmak istedim.

bu ekran goruntusunde gordugum bi şey dikkatimi cekti de paylasayım istedim.sanırım gozden kacmıs .cunku cevirmenlerin ne kadar profesyonel oldugu malum. ust te orjinal olarak holders- fenerbahce yani son kazanan yada ne biliim son sampiyon yada tam cevirisiyle bu kupayı elinde tutan bulunduran anlamında olması gereken kelime KİRACILAR-fenerbahce olarak cevrilmiş. onca kelimenin içerisinde gozden kactı sanırım. ama bence onemli bi detay cunku holders kelimesinin anlamını bilmeyen bi arkadasımız oyunu turkce oynadıgında aklında enteresan sorular belirebilir.
    kiracılar- fenerbahce neyin kiracısı falan cinsinden kafa yorulabilir. gecenin 4 unde guldum ya allah ta sizi guldursun.. umarım yama yayına girmeden duzeltilir..
    işte bize böyle adamlar lazım. v1 çıktıktan sonra da hatalar diye konu açılacak. teşekkürler bilgilendirmen için..
    Last edited by Aydin : 23.Mayıs.2008 at 19:00

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haklısınız, kiracılar olarak çevrilip gözden kaçmış. Holders, zaten kökeni tutmaktan gelen bir sözcük ve orada son şampiyon olarak geçmesi gerekirdi. Eleştriniz için teşekkürler.
    Last edited by VoLkaN BaROs : 23.Mayıs.2008 at 16:03
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

holders- fenerbahce yani son kazanan
    Evet, gözden kaçan bir detay. Normalde kontrol edilir ama işte gözden kaçanlar oluyor muhakkak. Yama çıktığında o kısım düzelmiş olarak gelecek

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Mesaj Yetkileri