1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ben bu haberlerin hiçbirine inanmıyor ve kaale almıyorum Futbolcu formayı giyip poz vermeden de inanmam gazeteler Tiraj için savuruyor habire, 2 güzide spor gazetemizin aynı gün yaptığı 2 haber
    1-Lucescu Galatasaraya rest çekti
    2- Gs Lucescu ile anlaştı

Bunun gibi bir dünya haber yok crespolar , basinaslar, Vagner Love ve sayamadığım bir dünya oyuncu o yüzden bence böyle şeyler için fazla ateşlenmeyin

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Arkadaşım sende millete çatacak yer arıyorsun.Bir transferde eğer belirttiğin tarih içerisinde parayı ödemezsen transfer iptal olur.Bu kadar basit.Galatasaray bu hatayı hep yapıyor Ribery'nin de parasını ödememiş ve kaçan balık değil resmen balina olmuştu.Burda eleştireceğin Ankaraspor yönetimi değil transfer parasını zamanında ödemeyen Galatasaray yönetimine kızmalısın
    Orada eksik düşünüyorsunuz bence ben ticaret yapan biri olsam ve Baranda sende bendeki aynı ürünü isteseniz ve Sana desem ki bu ürün 3 liradan aşağı olmaz senden sonra gidip bunu Barana 1 liraya satsam ne düşünürsün?
    Last edited by King_Theoden : 23.Mayıs.2008 at 17:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri