Hazırlık Kampından sonra Karabük manajeri gazetecilere demeç verdi:
Hazırlık kampında bir hayal kırıklığı yaşadığım söylenemez ama bazı maçlarda beklediğim performansa ulaşamadık. 2 galibiyet 3 mağlubiyetle fena olmayan bir hazırlık kampı geçirdik. Ki zaten yenildiğimiz iki takım- Rize ve Kasımpaşa- 1.lig takımıydı buna rağmen kasımpaşa maçında iyi oynadık..Rize maçında kötüydük ama 1 gol atmayı başardık. Es es ve d.bakır maçlarında mutlu sona ulaştık ki zaten iyi oynayan taraftık..Diğer yenildiğimiz İstanbul maçında ise kabul ediyorum ki kötü oynadık.
Bu sene play-off'lara girme hedefindeyim..Transfer düşünmüyorum şu anlık...Bir üst lige bu sene çıkmamız zor ünkü daha yeniyiz ligde..
Soru alamayacağım..Akşam yemeğine yetişmem lazım..Bir başka basın toplantısında sorularınızı alırım..
Teşekürler arkadaşlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
denedim olmuyor,kabul etmiyor takım... İlhan da bende 33 olmuş zaten...Ekleyeceğim maçları şimdi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer sezonu noktalanmıştı ve benim transferler şöyleydi..
Geçen sezon önemli bir oyuncum olan Arif Gümüşdere'yi satmıştım ve 2. kalecimi de göndermiştim yeni oyuncular alırım diye çünkü gelen para bana yeterdi ama yönetim hepsini kullanmama izin vermedisadece %5 ini kullandım.Bu da bir şeyimi yaramadı gerçi bir tane scout aldım...
1.hafta
Karabükspor 0-1 Ankaragücü
Maçın başında saçma sapan bir gol yedik ve geriye düştük..22. saniye miydi neydi? Neyse sonradan toparlandık çok net gol pozisyonları bulduk...Kendi sahamızda ilk maçımızda yenik ayrıldık.
2.Hafta
Kayseri Erciyes 5-0 Karabükspor
Diyecek bir şey yok..Sonuç ortada..Rezalet...Gittikçe kötüye gidiyoruz ki daha ligin
başındayız
Türkiye kupası 1.maçı
Karabükspor 0-1 Konyaspor
Üst üste 3. yenilgi...artık birinin dur demesi gerek..Taraftarların umudu kesiliyor..Gerçi bizde şanssızız çeke çeke 1. turda Konya geldi..Neyse bu sene lig bizim için daha önemli..