1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Endüstriyel Futbola Karşı Forza <LİVORNO>

Hybrid View

İşte budur! İstikrarının devamını diliyorum. Voav gaza geldim şampiyonluk bekliyorum senden

Quote Originally Posted by FaLconi View Post
    İşte budur! İstikrarının devamını diliyorum. Voav gaza geldim şampiyonluk bekliyorum senden
    Teşekkür ederim dostum Ama öncelikle ilk hedefim kendi çapımdaki takımları yenmek. Aldığımız her puan bize kaynak olarak sezon sonunda geri dönecek. Şu an kasamda ara transferde transfer yapacak param bile yok. Eğer oyuncu satmazsam 4 ay içinde maaşları bile ödeyemeyecek duruma geleceğiz. Ama aldığımız her iyi sonuç bu sıkıntıları unutturuyor. Şimdi önümde Genoa deplasmanı var. Kardeş takımımızı yendikten sonra Lazio deplasmanına gideceğiz. Asıl hedef Lazio...!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by magirus View Post
    ilk 5 te 4 takım sürpriz garip olmuş
    transfer sezonu açılınca orta sahaya yapabiliyorsan genç takviye yap.işine yarar
    Şu an transferden çok elimdeki kadroyla başarıya ulaşmak zorundayım. Volkan'ın performansı beni çok memnun etti. Böyle giderse 3 milyonun üzerinde değeri olan Amelia'yı istemeye istemeye satmayı düşünüyorum. Kaynak bulabilirsem transfer yapmaya çalışacağım
    Last edited by celikhalit8 : 24.Mayıs.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri