İşte budur! İstikrarının devamını diliyorum. Voav gaza geldim şampiyonluk bekliyorum senden![]()
İşte budur! İstikrarının devamını diliyorum. Voav gaza geldim şampiyonluk bekliyorum senden![]()
Teşekkür ederim dostumAma öncelikle ilk hedefim kendi çapımdaki takımları yenmek. Aldığımız her puan bize kaynak olarak sezon sonunda geri dönecek. Şu an kasamda ara transferde transfer yapacak param bile yok. Eğer oyuncu satmazsam 4 ay içinde maaşları bile ödeyemeyecek duruma geleceğiz. Ama aldığımız her iyi sonuç bu sıkıntıları unutturuyor. Şimdi önümde Genoa deplasmanı var. Kardeş takımımızı yendikten sonra Lazio deplasmanına gideceğiz. Asıl hedef Lazio...!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu an transferden çok elimdeki kadroyla başarıya ulaşmak zorundayım. Volkan'ın performansı beni çok memnun etti. Böyle giderse 3 milyonun üzerinde değeri olan Amelia'yı istemeye istemeye satmayı düşünüyorum. Kaynak bulabilirsem transfer yapmaya çalışacağım![]()
Last edited by celikhalit8 : 24.Mayıs.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)