Patrick Kluivert Denizlispor'da!..



Denizlispor durdu durdu transferde bombayı patlattı. Barcelona'nın eski yıldız futbolcusu Kluivert yeşil-siyahlılarla anlaştı. Denizlispor, geçen sezon menajerini Pamukkale'de ağırladığı ve maddi konulardan dolayı anlaşma sağlayamadığı Patrick Kluivert ile ön protokol imzalandı.
850 BİN DOLAR
Horozlar geçtiğimiz sezon yapılan görüşmelerde maddi konular yüzünden anlaşamadığı Patrick Kluivert ile Fransa'da ön protokol imzaladı. Denizlispor'un Genel Menajeri Özhan Çetin, bu futbolcuyla 850 bin dolar karşılığında anlaşma yaptıklarını söyledi.
Patrick Kluivert'in transferinde devreye giren Pierre Van Hoojdonk'un Denizlispor hakkında olumlu referans verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu geçen yıl denizlispor ile anlaşamamış ve Fransa 1.Lig ekiplerinden Lille'ye amza atmıştı.
HEP ZİRVEDEYDİ
1976'da Amsterdam'da doğan Surinam asıllı yıldız futbolcu 1994 yılına kadar Danny Blind ve Frank Rijkard ile birlikte Ajax genç takımında forma giymişti. Daha sonra A takıma yükselen Kluivert Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia, PSV ve Lille takımlarında forma oynadı.