Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
Peki bu ayın sonunda mı çıkacak yoksa Haziranda mı , bu belirlendi mi ?
Şuan v1.0 yayında. Kulüp üyeleri test ediyorlar. Bir süre sonra tüm FM severler indirebilecek. v2.0 için de çevirilerimiz devam ediyor, imzamdaki "Türkçeleştirme Serüveni" nden yüzdelerimizi takip edebilirsin. Tarih vermiyoruz ama versiyonlar arası sürenin çok uzun tutulmayacağını da belirtebilirim.

Quote Originally Posted by Armano6 View Post
Benim bir sorum olcak ayrıca Resmi oyuna Türkçe dil eklenmesi enazından 2010 için konuşuluyormuş bildiğim kadarıyla.Mesela 2009 oyunu içinde çalışmalarınız olarak mı? ben bunu merak ediyorum..
Bunun için girişimlerimiz oluyor, ancak SI Games bize bu konuda destek verse de onların sponsorlarını aşmak güç. Biz şuan oyunu %99 un üzerinde Türkçeleştirmeye yoğunlaştık ve bu yüzdeye kısa sürede ulaşıp SI Games e yollayacağız. Onlar da kontrol edip sponsorları ile bu konuyu görüşebilirler. Umarım en kısa sürede Türkçe orjinaline girer.

Quote Originally Posted by kobra64 View Post
Bence Şimdiden Fm ekibinden dil dosyası alınıp 2009a başlansa güzel olur oyun saten ocakta çıksa şubata kadar Türkçesi ile birlikte çıkmış olur...
Armano6 nick'li arkadaşıma yazdıklarım haricinde şunu diyebilrim, 2009 için oyun çok daha kısa sürede ve çok daha yüzdeki Türkçe oynanabilecek. Bununla ilgili şuradaki konuda bir tahminim var.