1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

ya TD gorusmeleri yapiliyor TD gelmeden yetenekli oyuncu olmasin mi?? Izlemediysen nerden biliyorsun buyuk problem olmayacagini alinamazsa? Ribery stili bir oyuncu deniliyor. Ribery geldiginde kacimiz taniyordu ama nasil bir oyuncu oldugunu gorduk. Valeri sag ve sol acik oynayabiliyor ve bu yil oynadigi 24macta 8 gol atip 12 asist yapti. toplam 2bin dakika sahada kaldi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    ya TD gorusmeleri yapiliyor TD gelmeden yetenekli oyuncu olmasin mi?? Izlemediysen nerden biliyorsun buyuk problem olmayacagini alinamazsa? Ribery stili bir oyuncu deniliyor. Ribery geldiginde kacimiz taniyordu ama nasil bir oyuncu oldugunu gorduk. Valeri sag ve sol acik oynayabiliyor ve bu yil oynadigi 24macta 8 gol atip 12 asist yapti. toplam 2bin dakika sahada kaldi

Niye hiddetleniyorsun ki ? Kötü birsey mi dedim ? Sol acık arda nın, Sag acık bu eleman alınmazsa, Aydın ı yönetim ve taraftar bas bas bagırıyor. Herseyden önce TD allınmalı. Gelecek TD nin bu mevkii ye oyuncu isteyecegini yönetim bilemez ki.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

lanusun şampiyon olmasındaki en büyük pay sahibi isim 5-6 milyonu geçmeyecekse alınabilir.
    http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ungsdaten.html

istatistikleri bu sene 24 maçta 8 gol 12 asist yapmış.fiziği carruscadan daha iyi.topu daha iyi kullanıyor heralde.

cuper gelirse çok iyi olur.oyuncuyu öldürene kadar antrenman program varmış.ardaya yarar

Mesaj Yetkileri