1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Chelsea maçında oynasaydım ..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kendi hatasindan dolayi takimini uzun süre yanliz birakti.
    Ayrica Roberto Carlos tecrübelerimle futbolcularla katki saglardim gibisinden laflar etmis,yoksa sol bekte ne yapacak adam.
    Ayrica bence Roberto Carlos bu sene CL haricinde yararli olamadi Fenere.Ligde onun yüzünden goller yediler(cok ofsayt bozuyor,defansa geri gelmiyor diye).Son maclarda zaten oynamadi.Yani maddi bakimdan belki Fenere katkilari olmustur,reklam acisindan falan ama oynadigi futbol bakimindan bence vasatti.
    R.Carlos'un yaptığı müdahelede ne hata vardı söylermisin ? O hiçbirşey yapmıyo denilen Carlos sahada herkesi Teknik direktör gibi yönlendiriyo. Ayrıca R.C.3 Şampiyonlar Liginde en çok forma giyen oyunculardan. yani orda nasıl top oynanması gerektiğini gayet iyi biliyo ve arkadaşlarına sürekli yardımcı oluyo. Gazel okumak kolay birşeyleri bilmeden

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    R.Carlos'un yaptığı müdahelede ne hata vardı söylermisin ? O hiçbirşey yapmıyo denilen Carlos sahada herkesi Teknik direktör gibi yönlendiriyo. Ayrıca R.C.3 Şampiyonlar Liginde en çok forma giyen oyunculardan. yani orda nasıl top oynanması gerektiğini gayet iyi biliyo ve arkadaşlarına sürekli yardımcı oluyo. Gazel okumak kolay birşeyleri bilmeden
    Zaten ben Roberto Carlos CL de basariliydi sadece dedim.CL de Fenere büyük katki yaptigi tartisilmaz.Ama ligde vasat oynadi bana göre,yilda aldigi 4.2 m € nun hakkini veremedi,defansif yönü zayif bir futbolcu oldugu icin,cok ofsayt bozdugu icin,ileri gidip geri gelmekte zorlandigi icin Fener onun yüzünden ligde cok zor anlar yasadi.Bu tartisilmaz bir gercektir.Ha dersin tecrübesiyle takima biseyler katti,orada hak veririm sana.
    Ayrica senin izledigin maclari ben de izledim,öyle bisey bilip bilmeme durumu yok yani ortada.Bos yere tartisma ortami cikarma,biraz görüslere saygi duymayi ögren.

Mesaj Yetkileri