kadro cok güzel. ASlinda Kazimin yerine Hamit, Hamitin yerine Sabri olsaydi![]()
kadro cok güzel. ASlinda Kazimin yerine Hamit, Hamitin yerine Sabri olsaydi![]()
Muhtemel kadroya yakın olmuş...Hamitin son durumunu görmek istemiş sanırım..Servet'i riske etmemiş.Hamit'e suanda ofansif yönde güvenmek iyi olmaz..Daha yeni sakatlıktan cıktı..
TRT Gafı
"Evet Diego Forlan var çok yakından tanıdığımız Villarreal'de oynuyor. Sonra Diego Lugano'da kad (Laan Forlan At.Madrid'de oynuyo) Forlan var At.Madrid'de oynuyo.![]()
![]()
Arda ile 1-0 önde geçtik.
Ses, görüntünden birkaç saniye önce geliyor. Arda golü atman önce, daha orta açılırken spiker gol diye bağırdı.
Arda Turan beHelal olsun,bu turnuvada bize büyük katkisi olacak.
lugano yokmu ?
ne kadar sacma bir penalti verdi hakem 1-1 oldu
Luis Suarez rakip takımın en iyisi..
Fena gitmiyoruz kazanabiliriz.
Hiç bir şey oynamıyoruz.Orta sahada üstünlüğü elimize alıp pas yapamıyoruz.Tuncay,Sabri girmeli Kazım,Yıldıray çıkmalı bence...
anilton kesinlikle katiliyorum orta saha cok durarak oynuyor arda yildiray emre hep durarak oynayan oyuncular sabri ve tuncay orta sahaya hiz kandirir
Penaltı penaltı değil fakat kabul etmeliyiz ki Suarez çok iyi attı kendini, hakemin süzmesi zor bir pozisyondu.Zorla penaltı yaptırdı denilen olay bu olsa gerek, hafiften ayağını Volkan'ın altına sokarak kaliteli bir numarayla penaltıyı aldı.
Araya atılan bu toplar başımızı çok ağrıtır. Milli Takım şu an kesinlikle hazır değil. Fatih Terim takım olarak atak yapacağız,takım olarak pres yapacağız demişti fakat bakıyoruz hücuma çıkarken ortasahada kaptırdığımız toplarda bırakın takım olarak presi doğru düzgün pres yok.
Milli Takımımız'ın artık bir futbol kimliği olması lazım.Bakıyoruz sahada ne yapacağını bilmeyen bir Milli Takım var. 2002 Dünya Kupası'nda en az üçüncülük kadar önemli olan futbol kimliğimiz vardı, tüm dünya Türk Milli Takımına hayrandı güzel futbolundan ötürü. Brezilya bile elimizden ayak oyunlarıyla kurtulmuştu.
Yaklaşık 1 sezon oynamamasına rağmen Emre'nin bu takıma vereceği çok şey var. Şimdiye kadar çok iyi oynuyor. Turnuvaya kısa bir süre kaldı yılların tecrübesi Fatih Hoca umarım eksiklerimizi görür ve turnuvadan iyi bir netice ile döneriz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Biz 4-3-3 oynayacak futbolcu profiline sahip değiliz.Bunu oynayacaksakta en uçtaki elemanımızın pivot özellikleri olmalı kesinlikle(F.Tekke,H.Şükür,Ersen vb)
Eğer pivotsuz oynayacaksatka sağ amc ve sol amclerimizin çok süratli,gole yakın ve bitiricilikleri iyi olmalı.Ve o.sahamızdaki oyuncularımızın oyunun iki yanını oynayabilmesi gerekir...
İnşallah ikinnci yarı işler istediğimiz gibi gider Slovakya maçında olduğu gibi...
AsLan Nihat süper bir füze.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Nihat'ın golüyle durum 2-1 oldu. Güzel goldü gerçekten darısı Euro 08 maçlarına demek isterim![]()
Gercekten bu Türkiye beni umutlandırıyor. İnşallah Euro 2008 de cok daha iyi olacagız.
Bu sistemle bu oyun anlayışı ile işimiz çok zor futbol oynayamıyoruz ...
Böyle sacma gol yenmez. Gökhan yapmamalı bunu.
2-3 seneden fazla olmuştur heralde Milli Maçlarımızdan hiçbir zevk alamıyorum. Her zaman Nihat çıkıp frikikden gol atamaz heralde. Sistemimiz ne , sahada ne yapmaya çalışıyoruz hiç belli değil.
Volkan da rezalet oynuyor geçen sene yaptığı bariz hatalarla Fenerbahçe'yi yakmıştı Rüştü'yü kullanmalı F.Terim ...
Afferin Gökhan.Vala iyi oynamıyoruz özellikle orta saha direnci çok düşük inşallah biraz daha iyileşiriz kupaya kadar.
2-3 oldu. Emre Asik cok dengesiz girdi adama. Uruguay'a karsi bu kadar zorlaniyorsak Portekiz kimbilir ne yapacak bizi.
tumer ve gokhan ust uste hata yaptilar ve olay basladi. 2 gol penaltidan geldi zaten gol pozisyonu yaratamiyoruz
Yapılan hataları geçtim,hiç bir şey oynamıyoruz.Ne oynadığımız bile belli değil...
Emre Aşık bu takımın olmazsa olmazı.. Değil Ankaraspor 2.lige bile kiralansa yada satılsa da illa ki kadroda yer bulacaktır. Bir de Şampiyon olacaz final oynayacaz gibi demeçler verip Türk halkınıda gaza getirmeye hiç gerek yok . Bu takım bu haliyle değil final falan gruptan bile çıkamaz.
Bugün gördük ki Gökhan Zan'ın bu turnuvada milli takımda işi yok. Hataları çok basitti, saçlarımı yoldum sinirden..
Bu arada Suarez - Rodriguez ikilisi iyi bunalttı bizi, helal olsun valla..
Luis Suarez'in tek başına dağıttığı defansımız Ronaldo, Nani, Quaresma karşısında ne yapacak bakalım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O malum pozisyon olmasa G.Zan savunmada en iyi adamdı.O pozisyonda Gökhan'dan çok Tümer'in hatası var.Alt yapılarda futbolculara öğretilen ilk şeylerden birisidir rakip takım basarken savunmanın göbeğine pas atılmaz,taca atılır oraya yine atılmaz.Gökhan'a top geldi,düşünmesine bile vakit olmadan adam bastı,sonrasında mücadeleyi bırakmadı ama rakip şansıyla önünde buldu topu...
Bence E.Aşık'ın yeri yok bu takımda,her pozisyonda mğdahelelerde geç kaldı ve faul yaptı.Penaltı pozisyonunda çok dengesiz bir giriş yaptı...
Sabri direk 11 oynamalı,Hamit o.sahaya kaydırılmalı...
Ama takım olarak çok kötüyüz zaten...
tek sevindirici nokta ardanın milli takımda gol atması şahsen.
nihat her zaman öyle frikik golü atamıcağına göre bugün hiç iyi değildik.uruguay yedek kadrosuyla bizi oynatmadı açıkçası ben fazla zevk de alamadım takımımızdan.
bu arada uruguayla portekiz arasında 1-2 futbolcudan başka pek fark yok bugün umarım iyi dersler çıkartmışızdır.
Beğenilmeyen , karizması yok denilen Şenol Güneş döneminde daha da yaşlı bir takım olmamıza rağmen çatır çatır top oynuyorduk. E bir kadroyu bu kada şişirirsen olacağı da budur. Sabah da söyledim Servet falan deyip kendimizi avutmayalım . Karşımızda Ronaldo, Nani gibi adamlar olacak.
Emre Aşık bugün yapabileceğinin en iyisini yaptı. Onda suç bulmak yanlıştır, maçı izleyen herkes neyin ne olduğunu gördü. 2. penaltı pozisyonunda Gökhan'ın beceriksizliğinden boşa düşen topu almak için müdahale etti, yapacı tek şeyi yaptı yani..
Gökhan Zan bariz hatalıdır, topu savunmadan çıkarmayı beceremedi. Üstüne üstlük hava toplarında da zamanlama hatası yaptı, geç kaldı. Euro 2008'de kadroda olması büyük fiyasko olur.