Bu download sayısına bu kadarcık yorum az değil mi

Merak ettiklerinizi yanıtlayalım,
Küçük takımlarda işe yaramayabilir = 1 dmc 2 tane de kanat oyuncusu bulabilirsen çok güzel verim alabilirsin. Sonuçta küçük takımlarında rakipleri küçük olacak öyle değil mi

Kanatlar çok ofansif o yüzden fazla gol yer = diyen arkadaşlara şöyle cevabım olacak. Dikkat edenler görmüştür defans üçlüsünde (Dc-Dmc-Dc) özellikle adam markajı var. Kanatları da o kadar açmıyoruz en fazla orta sahaya gidebilirler o da sizin takım hücum makinası haline geldiyse yani korkulacak birşey yok herşey güvende

bende bi deniyim ama forvetler hızlı mı uzun boylu mu olucak? = Hiç fark etmez zevk-renk meselesi

Bunun dışında olumlu yanıtlarınız için minnettarım

bir de oyuncu mevkileriyle ilgili detaylı bilgi verirsen daha çok ilgi görür bence = Mevkiler ile ilgili düşüncelerimi de paylaşayım.
Ben defans kanat oyuncularımı antrenmanda ortasaha sol olarak- bilhassa hücuma alıştırmaya çalışıyorum.DL olan bir oyuncu DL/WBML oluyor ve harika sonuçlar alırsınız.Tabi herkesin düşüncesi farklıdır.
Bir önemli olduğunu düşündüğüm üçlü ortasaha oyuncuları. AMC-MC-DMC olarak seçiyorum. Neden diye soranlara; Biri ofansif golcü,biri oyun kurucu birde her halükarda ortasahayı savunan DMC.

Kimseye kolay kolay yenilmiyorum.. ki takımın fark yemesi söz konusu bile değil..